LFMA311
€3,500,000 Lanthus Till salu

500 m2 lyxfastighet belägen i Reserva Rotana Private Golf & Wine Resort

  • Sovrum 5
  • Badrum 7
  • Boyta: 500m²
  • Totalyta 17,000m²

Kontakta Lucas Fox Mallorca idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Vackert 5-sovrumshus nära Manacor, beläget på en stor tomt på en golf resort. Lyxfastighet med pool, mogen trädgård och fantastisk utsikt

Denna oerhört vackra lyxfastighet till salu befinner sig inom Reserva Rotana Private Golf & Wine Resort belägen på Östra Mallorca, bara några kilometer utanför Manacor.

Med en tomt om 17 000 m2 och en boyta om 500 m2, erbjuder villan fem sovrum och 7 badrum.

I den vackra trädgården finns en stor pool med poolhus, mogen trädgård och fantastisk utsikt över dalen. Här njuter man även av de många tjänster som erbjuds av denna Resort, såsom trädgårdsarbete och poolservice, catering och en 9-håls golfbana som står till förfogande utan kostnad.

Klicka här för att se fler lanthus till salu i Mallorca

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Extras

- Beläget i en Golf resort

- 17 000 m2 tomt

- Stor pool med poolhus

- Trädgårdar

- Vacker utsikt över dalen

Läge

Östra Mallorca består av åtta kustnära byar - Arta, Petra, Portocristo, Portocolom, Felanitx, Manacor, Costa de los Pinos och Canyamel. Dessa strandnära byar definieras av sina sandiga, orörda stränder, hisnande landskap och enkel tillgång till olika fritidsaktiviteter från golf till segling, vandring till dykning.

Villor i Canyamel är mycket eftertraktade för sin resort-liknande miljö i ett område som har klassificerats "av särskilt naturintresse", medan fastigheter i Portocolom och Felanitx ligger i hjärtat av den vinproducerande regionen i detta Balearö paradis.

Lucas Fox erbjuder ett komplett utbud av fastigheter till salu i Östra Mallorca. Detta inkluderar villor, herrgårdar idealiska för användning som ridanläggningar, lägenheter och takvåningar.

Visa fler fastigheter till salu i Östra Mallorca

LFMA311 €3,500,000

Liknande fastigheter till salu i Östra Mallorca

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile