LFMA482
€3,480,000 Lanthus Till salu

Häpnadsväckande lanthus till salu i El Puig de Bennassar, nära Palma, Nordvästra Mallorca. Huvudbyggnad, två gästhus och 138 m2 pool.

  • Sovrum 3
  • Badrum 3
  • Boyta: 497m²
  • Totalyta 50,158m²

Kontakta Lucas Fox Mallorca idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Beläget mellan El Puerto de Sóller, Valldemossa och Sa Foradada, är denna vackra designfastighet ett perfekt familjehem eller fritidshus.

Denna lyxfastighet till salu i Västra Mallorca ligger i El Puig d'En Bennassar, cirka 15 km från Palma. Den består av en huvudbyggnad med 3 sovrum och 3 badrum och 2 ´gästhus varav ett fortfarande är under konstruktion. Fastigheten är utsökt designad, och man hr maximerat utrymmet för rymd och ljus. Husets finish är av högsta standard med naturliga material, inklusive stenväggar och synliga takbjälkar i gästhusen.

Beräknas vara klart under 2014.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Huvudbyggnaden är fördelad över 2 våningar (415 m2 och 812 m2): 3 sovrum, 3 badrum, stort kök i öppen planlösning, vardagsrum/matsal med öppen spis, gästtoalett.
Det finns rymliga terrasser inklusive en underbar uteservering och en 138 m2 pool.

Gästhus 1 (62 m2): Denna fastighet byggs för närvarande och har synliga takbjälkar och ytterväggar tillverkade av natursten.

Gästhus 2 (73 m2): Inkluderar synliga takbjälkar och aluminiumpersienner.

Extras

- Underbart lantligt läge 15 km från Palma

- Nybyggd

- Modern design

- Huvudbyggnad + 2 gästhus

- 138 m2 pool

- Hög kvalitetsfinish med naturmaterial

- Maximal användning av ljus

- Eldstad

- Rymlig terrass

- Uteservering

Läge

Beläget i El Puig d'en Bennassar som ligger söder om Puerto de Sóller, öster om Valldemossa och sydöst om Sa Foradada. Palma ligger 15 km bort via C-711.

Västra Mallorca består av sju områden: Valldemossa, Esporles, Calvia, Andratx, Portals Nou, Bendinat och Camp de Mar. Medan fastigheter i Valldemossa och Esporles ligger i skyddade områden med lite utveckling, är Calvia och Andratx på sydvästra delen av ön mer bostadsområden. Moderna hus och villor i Andratx är populära semesterdestinationer och eftertraktade året runt.

Valldemossa och Esporles ligger flera kilometer från kusten, i den södra foten av Tramuntanabergen. Med sina kloster och historiska egendomar belägna bland ekskogar och apelsinlundar, är det lätt att förstå varför det har attraherat kändisar som den gamla mystiskern Ramon Llull, Chopin, och Jorge Luis Borges under århundradena. Fastigheter i Bendinat ligger nära en av öns bästa golfbanor, med kung Juan Carlos som klubbens officiella president. Den närliggande Puerto Portals marina har några av öns största och mest exklusiva yachter förtöjda här.

LFMA482 €3,480,000

Liknande fastigheter till salu i Nordvästra Mallorca

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile