LFMA575
Pris vid förfrågan Hus/Villa Till salu

Enastående lyxvilla till salu i den exklusiva Son Vida Golf utvecklingen nära Palma de Mallorca

  • Sovrum 8
  • Badrum 8
  • Boyta: 950m²
  • Totalyta 2,200m²

Kontakta Lucas Fox Mallorca idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Enastående, första raden 8-sovrums villa i söderläge, nära Palma de Mallorca, med en magnifik trädgård och pool.

Denna fantastiska villa ligger i den prestigefyllda Son Vida Golfutvecklingen, endast en kort bilresa från Palma de Mallorca, golfklubbar, flera stränder och flygplatsen .

Denna moderna fastighet har byggts till högsta standard med påkostade materialval. Huset omfattar 950 m² och ligger på en tomt om 2200 m² med 300 m² av täckta terrasser. Huset är fördelat på tre våningar som förbinds med en hiss, och nästan alla rum har en fantastisk utsikt över golfbanan .

Fastigheten har en mogen trädgård med palmer och delvis täckta terrasser. Poolområdet har en stor täckt utomhusbar, ett sommarkök, ett badrum samt egen squashbana.

Det finns även 2 stora garage med parkering för 4 bilar med direkt tillgång till huset.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Hiss
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Entréplan:

- Entréhall

- Rymligt vardagsrum

- Matsal

- TV-rum

- Fullt utrustat kök med vitvaror från Gaggenau

- Vinkällare

- 2 dubbelrum med badrum

- Gäst WC

- Personalrum med badrum

- Flera service- och lagerlokaler

Första våningen:

- Mastersvit med badrum, privat vardagsrum, klädkammare och tillgång till en privat terrass

- 2 sovrum med badrum

Nedre plan:

- 2 oberoende gästlägenheter med egna ingångar och en privat terrass

Extras

- Terrasser

- Förråd

- Larmsystem

- 24 timmars säkerhet

- Saltvattenpool

- Utomhuskök

- Utsikt över bergen

- Lugnt läge

- Marmor och ekgolv

- Vinkällare

- Luftkonditionering (varm och kall)

- Dubbelglas

- Automatisk port

- Garage

- Gästlägenhet

- Bose ljudsystem

- Hiss

- Öppen spis

- 5 minuter från golfbanan

- 5 minuter från närmaste butiker

Läge

Palma (tidigare känt som Palma de Mallorca) är öns enda riktiga stad och är huvudstad i den autonoma regionen Balearerna. Den har en befolkning på cirka 400 000, och är den 12:e största tätorten i Spanien. Nästan hälften av Mallorcas invånare bor i Palma. Dess flygplats, Son Sant Joan, tjänar över 22 miljoner passagerare varje år och det är där som spanska kungafamiljen brukar semestra.

Palma är en stad med moderna hotellkedjor och exklusiva butiker, men har ändå behållit mycket av sin ursprungliga arkitektur. Gamla stan är en labyrint av gator och pittoreska torg med arabiskt inflytande. Med undantag för ett fåtal gator och torg som tillåter trafik, är gatorna här smala och tysta med en rad fantastiska byggnader. De flesta byggnaderna i Gamla stan är privata hus, varav en del är öppna för allmänheten som diskreta museer eller gallerier. La Seu, Palmas restaurerade katedral är stadens största attraktion. Även då byggandet påbörjades 1229, var det inte klart förrän 1601 och arkitekten Antoni Gaudí var med under restaureringsprojektet 1901. Parc de la Mar ligger strax söder om katedralen. I den gamla staden hittar man också stadshuset och arabiska baden, ett av de få kvarvarande exemplen av Palmas moriska förflutna

Fotboll är den viktigaste sporten på ön, med majoriteten av fansen stödjer Real Mallorca med stadion i Palma. Staden är också värd för ett antal vattensports- och cykel turneringar.

Under de senaste åren har Palma lockat en alltmer kosmopolitisk publik, många vilka väljer att köpa i staden i stället för på andra delar av ön. Några har även betecknat Palma för det "nya Barcelona", fast en mindre version. Staden genomgår en liknande förvandling som den katalanska huvudstaden har gått igenom under de senaste åren. Nya lyxhotell, exklusiva butiker, restauranger och barer öppnas och det nya konstmuseet Es Baluard har gjort Palma till en kulturell huvudstad.

LFMA575 Pris vid förfrågan

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile