LFM1151 Såld
€1,900,000 Lägenhet Såld

Fantastisk lägenhet till salu i ett renoverat 1700-tals slott, inom gångavstånd från Gran Vía, Operan och Puerta del Sol

  • Sovrum 4
  • Badrum 4
  • Boyta: 475m²

Kontakta Lucas Fox Madrid idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Exceptionell 475 m² fastighet, fördelad på 3 våningar, med stora utrymmen och massor av ljus i alla rum. Beläget i hjärtat av Madrids historiska distrikt

Denna unika och rymliga lägenhet ligger i en minnesmärkt historisk byggnad som erbjuder exceptionell livsstil i centrala Madrid.

Fastigheten är fördelad på 3 våningar med huvudentrén på tredje våningen, med genomgående stora fönster, vilket ger rikligt med dagsljus.

Det finns ett rymligt vardagsrum med en sittgrupp för en stor grupp människor, vilket leder till en rymlig matsal för stora middagar. Köket är fullt utrustat med professionella vitvaror.

Det finns 3 rymliga sovrum inklusive 2 sviter med egna angränsande badrum och inbyggda garderober, allt snyggt separerat av en stor hall som tillåter maximal avskildhet. Mastersviten har en klädkammare, badrum och en inre trädgård.

På övervåningen hittar du ett fantastiskt bibliotek med vackert tak med takbjälkar och balkonger i söderläge med utsikt över terrakottatakåsarna. Det finns också ett välutrustat gym med en stor jacuzzi, hamam och ett komplett badrum.

Det finns en generös terrass på taket med 360º utsikt över huvudstaden. Du hittar också ett vardagsrum med pentry för bekvämlighet.

En förnämlig fastighet där du kan njuta av det historiska läget utan buller och massor av ljus, men ändå med alla moderna bekvämligheter.

Egenskaper

  • Hiss
  • Terrass

Distribution

Tredje våningen:

- Entré

- Stort vardagsrum

- Matsal

- Fullt utrustat kök

- 3 sovrum (2 med egna badrum)

- 3 badrum

Fjärde våningen:

- Bibliotek med balkonger

- Gym med jacuzzi, hamam och ett badrum

Femte våningen:

- Takterrass med panoramautsikt

- Litet vardagsrum med pentry

Extras

- Lägenhet renoverad till högsta standard

- Massor av naturligt ljus i hela fastigheten

- Ljudisolerade väggar

- Takterrass

- Vackert bibliotek/kontor/showroom utrymme med takbjälkar, perfekt för ett hemmakontor

- Genomgående stora rum

- Samtida designerinslag

- Ultra modern trappa

Läge

Idealiskt läge i hjärtat av det historiska distriktet i Madrid, bara några minuters promenad från alla huvudstadens främsta attraktioner.

Opera torget och Kungliga slottet ligger mindre än 2 minuters promenad bort, för att inte nämna den livliga gatan Gran Vía, med alla sina modebutiker, teatrar och restauranger.

Puerta del Sol ligger också inom några minuters räckhåll. Från denna fastighet kan du njuta av allt som Madrid har att erbjuda strax utanför porten.

Visa fler fastigheter till salu i Madrid stad

LFM1151 €1,900,000

Liknande fastigheter till salu i Madrid Stad

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile