LFB688
€2,950,000 Hus/Villa Till salu

Fastighet till salu i Es Cubells, Ibiza, i ett unikt läge med vacker havsutsikt

  • Sovrum 3
  • Badrum 3
  • Boyta: 250m²
  • Totalyta 1,600m²

Kontakta Lucas Fox Ibiza idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

3-sovrums villa till salu i en privat utveckling som erbjuder lugn, trygghet och underbar havsutsikt

Denna fastighet till salu i Es Cubells erbjuder allt du behöver för en bekväm livsstil.

Huset är fördelat på ett plan och består av 3 sovrum med tillhörande badrum, ett kök, ett vardagsrum, en tvättstuga, en gästtoalett och ett garage.

Fastigheten har en trädgård med en pool, en grillplats och fantastisk havsutsikt.

Endast 15 minuters bilresa från Ibiza stad och flygplatsen, och 5 minuters bilresa från San José stad.

Ett underbart fritidshus.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

- Entréhall

- Vardagsrum

- 3 dubbelrum med badrum

- Gäst WC

- Tvättstuga

- Kök

- Garage

Trädgårdsområde:

- Simbassäng

- Grillplats

Extras

- Pool

- Öppen spis

- 3 dubbelrum med badrum

- WiFi

Läge

Es Cubells är ett av öns mest exklusiva områden, omgivet av några av de bästa stränderna på södra västkusten. Endast några minuters bilresa till staden San José.

Avstånd:

15 minuters bilresa till Ibiza Stad

5 minuters bilresa till San José

15 minuters bilresa till flygplatsen

San José (Sant Josep på katalanska) är den största kommunen på Ibiza och ligger i södra Ibiza. Här finns några av de mest emblematiska sevärdheterna på ön, liksom några vackra stränder och ett fantastiskt landskap. Bortsett från staden San José, omfattar kommunen församlingarna Sant Jordi, Sant Agusti och Es Cubells, alla av dem lugna pittoreska byar med vackra kyrkor. Området har blivit alltmer populärt bland fastighetsköpare på grund av dess vackra stränder och underbara natur.

Den charmiga staden San José på Sa Talaia, Ibizas högsta berg mitt i kommunen domineras av en 1700-tals kyrka. Här finns även några fantastiska restauranger som serverar traditionell Ibiza mat, tapas och skaldjur, design och traditionella butiker och ett par barer. Den vackra vitkalkade byn är långt ifrån den världsberömda varma partyscenen som Ibiza är så välkänd för, och har blivit en populär samlingspunkt bland nordeuropéer som har gjort denna del av Ibiza sitt hem.

Salinas Naturpark är en av de mest besökta naturreservaten i Spanien och omfattar den södra spetsen av Ibiza (inom San José kommun), norr om Formentera och de holmar som skiljer öarna. Området domineras av saltdammar och kärr, utsett till naturreservat 1995 och som Naturpark år 2001. I forna tider kallades Ibiza för saltön, och dess invånare garanterades kryddan enligt lag. Efter Spaniens återerövring av av morerna, blev saltdammarna en av de viktigaste i Medelhavet. Under olika århundraden tillhörde de kronan, tills de gick till privat ägarskap i slutet av 1800-talet. Idag fortsätter utvinningen av salt med traditionella metoder och skapar så ett landskap av vita berg.

Havsbottnarna har förklarats världsarv av UNESCO och är en idealisk plats för dykning.

Kommunens kuststräcka är 80 km lång och ståtar med några av de vackraste vikarna på ön, som Cavallet, Cala Jondal, Cala d'Hort, Cala Carbó, Cala Vedella, Cala Tarida, och Platges de Comte, liksom avlägsna fiskarvikar som Porroig, es Xarco, sa Caleta, Cala Llentrisca och Cala Corral, alla av dem har behållit sin traditionella känsla.
Kustlinjen är rik med klippor och skär, som Vedrà, es Vedranell, sa Conillera, s'Espartà, s'Illa des Bosc, och ses Bledes, som dominerar utsikten.

Beläget i hjärtat av kommunen är Sa Talaia den högsta skogsmarken på ön, 475 m i höjd och erbjuder några av de bästa vyerna på ön. Det finns också viktiga arkeologiska platser som Sa Caletas Feniciska bosättning som grundades av de första bosättarna på ön och även detta ett världsarv, liksom Ses Paises de Cala d'Hort, en Punisk-Romersk bosättning.

Visa fler fastigheter till salu i San José

LFB688 €2,950,000

Liknande fastigheter till salu i San José

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile