LFB518
Pris vid förfrågan Hus/Villa Till salu

Nybyggt hus till salu i Vista Alegre | Fantastisk utsikt över havet, pool, terrasser, parkeringsplats och lyxfinish

  • Sovrum 3
  • Badrum 4
  • Boyta: 275m²
  • Totalyta 620m²

Kontakta Lucas Fox Ibiza idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Denna magnifika designvilla ligger i ett exklusivt privat bostadsområde på Ibizas sydvästra kust, nära till San Jose, Es Cubells och Cala Jondal. Fantastisk havsutsikt och 24/7 säkerhet.

Denna fantastiska nybyggda fastighet till salu i San José ligger i den exklusiva privata Vista Alegre utvecklingen i sydvästra Ibizas eftertraktade område. Utvecklingen har 24/7 säkerhet året runt.

Fastigheten består av 3 sovrum, alla med eget badrum, 4 badrum, toppmodernt kök, stort vardagsrum/matsal, terrasser, vardagsrum och extern matsal/kök och grillplats. Stor pool. Det finns även möjlighet att bygga ett fjärde sovrum.

Här finns fantastisk utsikt över havet och Porroig.

Huset är byggt med påkostade kvalitetsmaterial. Härligt ljusflöde i hela fastigheten tack vare dess stora fönster (termiska).

Vista Alegre ligger intill San Jose Village, Cala Jondal och Es Cubells.

DETTA OBJEKT MÅSTE SES PÅ PLATS!

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Nybyggd
  • Parkering

Distribution

Villan har byggts över 2 plan

Bottenvåning: 2 sovrum (med möjlighet till ytterligare 1), 3 badrum, kök, matsal och vardagsrum.
Övre våningen: 1 sovrum, 1 badrum, kök och stor terrass

Stor terrass, grill och pool.

Extras

Exklusivt läge i Vista Alegre

Hisnande utsikt över havet, Formentera och Porroig

Pool

Modern design

Golvvärme och luftkonditionering

Parkeringsplats + garage

Modern spis

Året runt säkerhet

Utomhus kök och grill

Möjlighet att bygga ett fjärde sovrum

Läge

15 minuter till flygplatsen och Ibiza stad

10 minuter till San Jose

5 minuter till Cala Jondal och Es Cubells

2 minuter till närmaste strand

San José (Sant Josep på katalanska) är den största kommunen på Ibiza och ligger i södra Ibiza. Här finns några av de mest emblematiska sevärdheterna på ön, liksom några vackra stränder och ett fantastiskt landskap. Bortsett från staden San José, omfattar kommunen församlingarna Sant Jordi, Sant Agusti och Es Cubells, alla av dem lugna pittoreska byar med vackra kyrkor. Området har blivit alltmer populärt bland fastighetsköpare på grund av dess vackra stränder och underbara natur.

Den charmiga staden San José på Sa Talaia, Ibizas högsta berg mitt i kommunen domineras av en 1700-tals kyrka. Här finns även några fantastiska restauranger som serverar traditionell Ibiza mat, tapas och skaldjur, design och traditionella butiker och ett par barer. Den vackra vitkalkade byn är långt ifrån den världsberömda varma partyscenen som Ibiza är så välkänd för, och har blivit en populär samlingspunkt bland nordeuropéer som har gjort denna del av Ibiza sitt hem.

Salinas Naturpark är en av de mest besökta naturreservaten i Spanien och omfattar den södra spetsen av Ibiza (inom San José kommun), norr om Formentera och de holmar som skiljer öarna. Området domineras av saltdammar och kärr, utsett till naturreservat 1995 och som Naturpark år 2001. I forna tider kallades Ibiza för saltön, och dess invånare garanterades kryddan enligt lag. Efter Spaniens återerövring av av morerna, blev saltdammarna en av de viktigaste i Medelhavet. Under olika århundraden tillhörde de kronan, tills de gick till privat ägarskap i slutet av 1800-talet. Idag fortsätter utvinningen av salt med traditionella metoder och skapar så ett landskap av vita berg.

Havsbottnarna har förklarats världsarv av UNESCO och är en idealisk plats för dykning.

Kommunens kuststräcka är 80 km lång och ståtar med några av de vackraste vikarna på ön, som Cavallet, Cala Jondal, Cala d'Hort, Cala Carbó, Cala Vedella, Cala Tarida, och Platges de Comte, liksom avlägsna fiskarvikar som Porroig, es Xarco, sa Caleta, Cala Llentrisca och Cala Corral, alla av dem har behållit sin traditionella känsla.
Kustlinjen är rik med klippor och skär, som Vedrà, es Vedranell, sa Conillera, s'Espartà, s'Illa des Bosc, och ses Bledes, som dominerar utsikten.

Beläget i hjärtat av kommunen är Sa Talaia är den högsta skogsmarker på ön, 475 m i höjd och erbjuder några av de bästa vyerna på ön. Det finns också viktiga arkeologiska platser som Sa Caletas Feniciska bosättning som grundades av de första bosättarna på ön och även detta ett världsarv, liksom Ses Paises de Cala d'Hort, en Punisk-Romersk bosättning.

Visa fler fastigheter till salu i San José

 

LFB518 Pris vid förfrågan

Liknande fastigheter till salu i San José

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile