LFB329h Såld
Pris vid förfrågan Hus/Villa Såld

Lyxvillor med utsikt över hav och solnedgång i en ny privat utveckling

  • Sovrum 5
  • Badrum 5
  • Boyta: 480m²
  • Totalyta 1,007m²

Kontakta Lucas Fox Ibiza idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Vackert utformade Ibiza lyxhus i en privat och säker utveckling. Superb design och kvalitet. Inom gångavstånd till stranden med utsikt över havet och solnedgången

Denna nya utveckling i det eftertraktade Cala Conta området, är ett nytt koncept inom Ibiza lyxbostäder. De vackert utformade villorna njuter av vacker utsikt över havet och solnedgången över Ibizas västkust.

De 33 lyxvillorna ligger i en privat utveckling och concierge och underhållstjänster kommer att erbjudas till alla invånare. Det finns privata trädgårdar och fritidsanläggningar och utvecklingen ligger inom 5 minuters promenad från stranden.

Varje hus kommer att vara byggt till en mycket hög standard med naturliga stenmurar, natursten och trägolv, kvalitetsbadrum och designkök.

Villorna kommer också att ha luftkonditionering, vattenreningssystem, bevattningssystem och hemautomationssystem. Samtliga fastigheter har privat parkering.

Utomhus består villorna av anlagda trädgårdar, terrasser, chillout områden och uteservering.

Slutförande av varje villa är 12 månader från dagen den beställs.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Nybyggd
  • Parkering

Distribution

Typ 3 villor: -

Dessa villor har 4 till 5 sovrum alla med eget badrum med en boyta om ca 465 m2 plus 140 m2 terrasser.

Villorna har en vacker entréhall som leder till alla delar av huset inklusive vardagsrum, matsal och sovrum och vidare till trädgården och poolområdet.

Den "L" formade poolen ser ut över vyerna och följer runt till mastersviten, som med en välplacerad vägg skapar ett privat område mellan poolen och mastersviten.

Extras

· Säkerhet: Utvecklingen är inhägnad och privat med tillgång endast genom bemannade säkerhetsgrindar. Det finns säkerhetskontroller runtom med visuell kontakt genom strategiskt arrangerade dolda kameror. Detta innebär att villorna är perfekta som ett andra eller tredje hem som kan vara stängt under en längre tid av året med fullständig sinnesro för ägaren.

· Concierge: Här erbjuds komplett conciergeservice, liksom den du kan förvänta dig att hitta i någon lyxig hyresvilla, utan all stress av att äga ett fritidshus. Conciergeservicen tar hand om underhåll, trädgårdsskötsel och städning, samt ordnar flygplatsupphämtning, och ser till att de väsentliga finns i kylen och organiserar allt från massage till barnpassning och mycket mer.

· Kvalitet: Utvecklaren har förbundit sig till att bara använda material av högsta kvalitet (organiska material när detta är möjligt), professionella hantverkare och den mest passande design för miljön.

· Miljö: Utvecklingen har vattenfall och frodig växtlighet på gatorna och de naturliga trädgårdarna har utformats för att efterlikna miljön i Cala Conta. Endast inhemska växter till området har använts. Villorna har utformats för att minimera energiförbrukningen genom användning av geotermisk energi och solenergi. Vatten från fastigheterna återvinns för att användas för bevattningen

Läge

Utvecklingen är belägen i Cala Conta området, och befinner sig endast en kort promenad från den vackra stranden.

Cala Conta är en underbar vik som har några av Medelhavets mest kristallklara vatten. Stranden är rankad Blå Flagg och Life Magazine har valt den som en av de vackraste stränderna i världen.

Det är en del av "Les Platges de Compte", en grupp av flera vikar ställda i en extraordinär naturmiljö. Därifrån kan du titta på solnedgången över de små öarna S'Espartar, des Bosc och Sa Conillera. Kombinationen av ljusstyrkan på sanden och solens reflektion över sitt turkosa vatten, gör denna plats till ett paradis när som helst på året.

Stränderna i Cala Codolar, Cala Vadella, Cala Tarida, Cala Carbo, Cala Bassa och Cala D'hort ligger alla inom nära räckhåll.

Staden San José ligger bara en 10 minuters bilresa bort. Flygplatsen, 15 minuter och Ibiza stad 20 minuter.

Lyxfastigheter att köpa på Ibiza

LFB329h Pris vid förfrågan

Liknande fastigheter till salu i San José

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile