LFCB511 Reducerat pris
€645,000 Hus/Villa Till salu

Stor lantegendom i Girona till salu nära staden Banyoles och den historiska staden Girona

  • Sovrum 7
  • Badrum 5
  • Boyta: 460m²
  • Totalyta 4,500m²

Kontakta Lucas Fox Costa Brava idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Underbart 7-sovrumshus att köpa i en vacker lantlig miljö som erbjuder total avskildhet, endast 10 km från staden Banyoles och dess berömda sjö. Idealiskt för B&B eller semesterhem för uthyrning

Denna vackra Girona lantgård i sydläge till salu, ligger i en fantastisk, lugn, lantlig miljö med underbar utsikt över det vackra, naturliga landskapet i La Garrotxa. Fastigheten ligger bara en 10-minuters bilresa till staden Banyoles och dess pittoreska sjö och endast 20 minuter med bil från den historiska staden Girona. Barcelona befinner sig också inom räckhåll (128 km), liksom de vackra stränderna på Costa Brava (47 km).

Den rymliga fastigheten har 460 m2 boyta med 7 sovrum och 5 badrum. Huset är uppdelat i 2 oberoende sällskapsområden, vilken gör det till en perfekt fastighet för en B&B eller uthyrningsverksamhet. Huset ligger på en stor, välskött tomt på över 4500 m2 med en pool och anlagd trädgård.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Fastigheten fördelar sig enligt följande:
Vänster flygel - Bottenvåning: Vacker hall med utsatta stenmurar, kök/matsal med tillgång till en altan med grill, vardagsrum med öppen spis, badrum
Vänster flygel - Första våningen: 3 dubbelrum med delat badrum
Vänster flygel - Andra våningen: dubbelrum med eget badrum
Höger flygel - Bottenvåning: Rymlig matsal/vardagsrum med kök i öppen planlösning, ytterligare salong med öppen spis, dubbelrum, tvättstuga, generöst garage med högt i tak (möjlighet att omvandla till ytterligare boende).
Höger flygel - Första våningen: Enkelrum, dubbelrum med delat badrum, dubbelrum med eget badrum
Exteriör: Härlig terrass och altan med grillplats, pool
Ytterligare egenskaper: Centralvärme (gasolja), privat brunn, Elnät, WiFi.

Denna fastighet i Girona till salu skulle vara perfekt för att upprätta ett pensionat/B&B eller privat bostad i vackra omgivningar i La Garrotxa.

Läge

Läget är idealiskt! Endast 10 km från Banyoles, 30 km från Girona och dess internationella flygplats och 47 km från kusten. De närmaste skidbackarna i Pyrenéerna ligger ca 1,15 timmar bort.

Avstånd:
Girona: 30 km
Girona flygplats: 35 km
L'Escala (Costa Brava): 47 km
Barcelona: 128 km

LFCB511 €645,000

Liknande fastigheter till salu i Pla de l'Estany

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile