CBR5168 Såld
€745,000 Golf fastighet Såld

Nybyggd Golf fastighet med 3 Sovrum med 24m² Trädgård till salu i Girona, Girona

  • Sovrum 3
  • Badrum 3
  • Boyta: 279m²
  • Totalyta 236m²
  • Trädgård 24m²

Kontakta Lucas Fox Costa Brava idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Denna fastighet är del av La Balca Radhus. Designer radhus med gemensam trädgård och pool belägna framför golf resort med charmiga vyer över greenen. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Designer radhus med gemensam trädgård och pool belägna framför golf resort med charmiga vyer över greenen.

Vätter mot 15e fairway på Tour Banan på Golf Resort finner vi 8 nya vackra familjehem. Två grupper av 4 hus är organiserade i V form runt en trevlig gemensam trädgård och pool med stora terrasser på baksidan av fastigheterna, vilket ger privat sfär och erbjuder magnifika golf vyer.


Husen mäter ungefär 280 m² och är uppdelade på 2 plan plus ett lägre botten plan med naturligt ljus och 90 m² utrymme att användas som lek rum, gym eller vin källare till exempel. 


Den öppna plan vardags och matsals ytan stoltserar med attraktiv öppen spis följt av ett modernt Bulthaup käk med Neff apparater. Från vardagsrummet har man tillgång till en terrass med grillplats som ostärt beblandas med de ritade uteområdena med en gemensam infinity pool med strand tillgång och vyer av golf banan i bakgrunden. 


3 sovrum finns på ovan våningen, varav ett är en master suite med omklädningsrum och badrum. Vidare detaljer inkluderar luftkonditionering och golv värme samt 2 parkerings platser för varje hus.  


Ett stort atrium som börjar på källar nivå ger naturligt ljus, ventialtion och är en unik detalj på dessa vackra golf hem. 

Höjdpunkter
Prestigefull location framför golf banan
3 sovrum och 3 badrum
Gemensam trädgård med pool
Privat terrass med grillplats
Vackra golf vyer

Läge

Fastigheter belägna mot Golf Resort som bara ligger 4km  från den pittoreska byn Caldes de Malavella, 25km från de närmsta stränderna på Costa Brava och endast 18km från den vackra staden Girona och 6.5km från dess internationella flygplats.


Distanser
Caldes de Malavella: 4km
Girona flygplats: 6.5km
Girona: 18km
Lloret de Mar (Costa Brava): 25km
S'Agaro (Costa Brava): 37km
Barcelona: 85km

CBR5168 €745,000

Liknande fastigheter till salu i Girona stad / El Girones

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile