LFS2390 Reducerat pris
€899,000 Hus/Villa Till salu

Nybyggt, design hus till salu i närheten av Barcelona

  • Sovrum 4
  • Badrum 4
  • Boyta: 527m²
  • Totalyta 1,330m²

Kontakta Lucas Fox Barcelona idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Nytt designhus till salu i Sant Cugat. Torre Collserola Naturpark, bara 10 minuter från Barcelona och internationella skolor.

Underbart nybyggt hem på en 1330 m2 tomt i Collserola Naturpark området i Sant Cugat, bara 10 minuter från staden, ritad av Esteben Gasulla, arkitekt känd för utformningen av den nya RCD Español stadion.

Kvalitetsmaterial och öppen design gör hela de 527 m2 av denna fastighet till ett drömhus: hisstillgång till alla fyra våningar, golvvärme med gas, central luftkonditionering, Doussie parkett och Porcelanosa kakel, termiskt isolerade tvåglasfönster, centraliserade el-manövrerade inbrottssäkra persienner, förinstallation för larm och öppen spis, pool med automatisk elektrolys...

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Hiss
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Bottenvåning:

55 m2 vardagsrum/matsal med tillgång till terrass
Fantastiskt stort kök med köksö utrustad med ugn, ångugn, mikrovågsugn, diskmaskin, 4 induktionshällar, Silestone bänkskivor och handfat. Skafferi och tillgång till utematplats.
Dubbelrum med stor klädkammare
Gäst WC

Första våningen:

Mastersvit med tillgång till terrass: med stor öppen klädkammare, extra stort badrum med äggformat badkar med utsikt
2 dubbelrum med tillgång till terrass, med vägg till vägg garderober i glas
Komplett badrum med separat dusch
Arbetsrum/kontor/extra rum

Andra våningen:

Enormt, luftigt utrymme uppdelat i två flerfunktionsområden, båda med tillgång till terrass. Förinstallation för eldstad, vatten och avlopp för eventuella extra badrum eller kök

Källare:

Förråd
Tvättstuga
Maskinrum
100 m2 garage

Utomhus:

13 x 3 meter pool med automatisk elektrolys, soluppvärmd varmvattendusch
Upplyst sluttande uppfart med garage i baksidan av fastigheten

Det finns fantastisk utsikt över de omgivande bergen och kullarna, kan man njuta av lugnet i denna fridfulla stadsdel, och bekväm tillgång till både Barcelona och Sant Cugat.

Läge

Sant Cugat del Valles är en stad och kommun väster om Barcelona i Katalonien, Spanien.

Sant Cugat och Valldoreix har sett en befolkningsökning under de senaste åren och har blivit rika förorter i Barcelona på grund av dess läge (endast 5 kilometer från Barcelona stad). Fastighetsköpare lockas också av den vackra naturen och utmärkta faciliteter och shopping. Sant Cugat erbjuder även restauranger, en konsertlokal, två biografer och ett stort köpcentrum.

Fastigheterna i Sant Cugat och Valldoreix är en blandning av fantastiska villor, traditionella modernistiska egendomar och ibland moderna villor i modern design. Många friliggande villor till salu och för uthyrning i bostadsområden har egna pooler, trädgårdar och gym.

Sant Cugat är också populärt för två av de bästa internationella skolorna i Barcelona området vilket gör det mycket populärt bland internationella familjer som flyttar till Barcelona.

Staden har sina egna järnvägsstationer med direkt T-baneanslutning som tar dig till Barcelona city på 20 minuter. Med bil når du Barcelona på 10 minuter.

Klicka här för att se fler fastigheter till salu i Sant Cugat

Energi Certifikat

Energi Certifikat C
LFS2390 €899,000

Liknande fastigheter till salu i Sant Cugat / Valldoreix

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile