LFS6131
€1,400,000 Lägenhet Till salu

Lägenhet med 5 Sovrum med 20m² terrass till salu i Sant Gervasi - Galvany

  • Sovrum 5
  • Badrum 4
  • Boyta: 320m²
  • Terrass 20m²

Kontakta Lucas Fox Barcelona idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Överblick

Denna fantastiska lägenhet till salu i Tres Torres har smakfullt renoverats och inretts, vilket resulterat i en vackert och hemtrevlig våning.

Belägen några minuter från Barcelona huvudgator finns här snabb tillgång till stadens centrum med bil eller kollektivtrafik.

Omgiven av en mängd växter, erbjuder lägenheten en lugn och fantastiskt avslappnad miljö.

Egenskaper

  • Hiss
  • Terrass
  • Parkering

Distribution

- 70 m² vardagsrum

- 20 m² terrass

- 4 stora sovrum (2 med badrum)

- 1 personalsovrum med eget badrum

- Stort kök

- Tvättstuga

Extras

- Stort vardagsrum

- 4 sovrum (2 med badrum)

- Gasuppvärmning

- Luftkonditionering

- Genomgående parkettgolv

- Massor av ljus

- 3 parkeringsplatser

- Förråd

Läge

Les Tres Torres är en stadsdel i Sarria-Sant Gervasi, en av de största områdena belägna i nordvästra delen av staden. Bostadsområdet började växa på 1860-talet, samtidigt som byggandet av järnvägen från Plaza Catalunya till Sarria påbörjades. Detta charmiga familjevänliga bostadsområde ligger nära till flera internationella skolor, trevliga restauranger och affärer. Med snabb tillgång till Barcelona ringleder och flygplatsen.

Fastigheter till salu i Sant Gervasi-La Bonanova ligger i ett exklusivt bostadsområde med ett varierat utbud av lägenheter, villor och hus med trädgårdar och pooler. Detta är ett familjevänligt bostadsområde och fastigheter i Sant Gervasi-La Bonanova har stor tillgång till de internationella skolorna i Pedralbes och även olika privata katalanska skolor.

De vackra bostadsområdena i Sant Gervasi-La Bonanova kännetecknas av otroliga Modernista hus, som de man finner på Avenida Tibidabo och vackra gröna, lugna parker, varav den bästa är Parque Margaritas.

Calle Mandri, löper genom Zona Alta, med ett omfattande urval av exklusiva kaféer och restauranger, medan Calle Muntaner erbjuder lyxiga affärer och butiker. Parque de Mandri är en mycket vacker park i området, en skön oas av lugn mitt bland stadens livliga gator.

Avenida Tibidabo området har några helt otroliga klassiska fastigheter längs dess breda trädkantade gator.

Villor i Sant-Gervasi-La Bonanova är rymliga och perfekta för familjer. Med enkel tillgång in till Barcelona city, liksom Barcelonas internationella flygplats bara en femton minuters bilresa bort, är fastigheter till salu i Sant-Gervasi-La Bonanova idealiska som antingen primära eller sekundära bostäder.

Lägenheter till salu i Sant-Gervasi-La Bonanova brukar vara rymliga med parkering, bevakning och terrasser.

Visa fler fastigheter till salu i Sant Gervasi

Energi Certifikat

Energi Certifikat B
LFS6131 €1,400,000

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile