LFS4317
€14,000,000 Hus/Villa Till salu

Spektakulärt palats till salu i det exklusiva området Pedralbes i Barcelonas Zona Alta. Fantastisk utsikt över staden.

  • Sovrum 7
  • Badrum 6
  • Boyta: 1,344m²
  • Totalyta 2,036m²

Kontakta Lucas Fox Barcelona idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

En fantastisk möjlighet att äga ett otroligt palats från början av 1900-talet i exklusivt läge.

Detta vackra palats till salu på en av Barcelonas mest prestigefyllda adresser med en yta på 1,345 m² är belägen på en tomt på över 2000 m². Fastigheten är fördelad på 3 våningar och har en storslagen entré, 7 sovrum, 6 badrum, pool, squashbana och flera terrasser.

Fastigheten erbjuder också en stor parkering och en separat förrådsbyggnad.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Bottenvåning:

- Entréhall

- Vardagsrum

- Matsal

- Cocktailrum

- Gästbadrum

- Kök

- Terrasser

- Parkering

- Trädgård

- Pool

- Squashbana

Första våningen:

- Personal kvartalen

- 5 dubbelrum

- 4 badrum

- Tillgång till en extra lägenhet

- Olika terrasser

Källarvåning:

- Förråd

- Vinkällare

- Område för möjligt gym/diskotek

Extras

- Fantastiska tidstypiska detaljer från början av 1900-talet

- Magnifik entréhall

- Superbt palats i exklusivt läge

- Parkering för flera bilar

- Tomt på över 2000 m²

- Totalrenoverad bottenvåning

- Fantastiska vyer över Barcelona

- Pool, trädgård, squashbana och flera terrasser

- Extra gästlägenhet

- Nära till internationella skolor och kollektivtrafik

- Säkerhet

- Unik möjlighet

Läge

Omgiven av säkerhet, belägen intill Zona Altas polisstation och med stor tillgång till alla internationella skolor och kollektivtrafik, gör detta till ett extremt attraktivt familjehem, konsulat eller företagsfastighet.

Beläget i utkanterna av Zona Alta distriktet i Barcelona, är Pedralbes det mest exklusiva distriktet i Barcelona. Pedralbes tillhör en liten grupp exklusiva kvarter i Barcelona där du kan köpa stora fristående lyxvillor med trädgårdar och pooler. Bestående av några huvudgator med butiker, barer och restauranger, främst längs Calle de Capita Arenas ner till Diagonal och Maria Cristina, är huvuddelen av Pedralbes utspridd över de mjuka sluttningarna av Collserola bergskedjan med otrolig utsikt över staden och Medelhavet.

Fastigheter till salu och att hyra i Pedralbes, särskilt på exklusiva Avenida Pedralbes och Avenida Pearson, brukar vara inom de högsta prisklasserna i Barcelonas fastighetsmarknad. Real Club de Polo och Real Club de Tenis (Kungliga Polo och Tennisklubbarna) finns också i Pedralbes, vilket gör detta till ett mycket eftertraktat läge. Dessutom, närheten till Barcelonas internationella skolor, gör Pedralbes till ett mycket populärt område för internationella familjer som flyttar till Barcelona.

Husen till salu i Pedralbes brukar vara nybyggda lyxfastigheter av hög kvalitet med stora boytor och privata trädgårdar, simbassänger och garage. Det finns också möjligt att hitta äldre hus att köpa. Många av dessa hus brukar ha stora tomter och behöver ofta lite renovering. Ibland hittar man också Pedralbes tomter till salu. Dessa ger dig möjligheten att designa och bygga ditt eget drömhus.

Pedralbes lägenheter till salu brukar också vara större, och många har personalområden. Ursprungliga originaldetaljer kan vara svårt att få tag på i fastigheterna i Pedralbes och vissa våningar behöver renoveras. På grund av de låga byggen och rymlig layout mellan husen får man mycket naturligt ljus i lägenheterna. De flesta bostäderna har även garage i samma eller i en närliggande byggnad. Flera busslinjer finns i området, en spårvagn längs Avenida Diagonal till Francesc Macia och goda vägförbindelser till ringleder och Barcelonas internationella flygplats.

Visa fler fastigheter till salu i Pedralbes

LFS4317 €14,000,000

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile