LFS4665 Såld
€850,000 Lägenhet Såld

Renoverad lägenhet i hjärtat av Barcelona centrum, 1 kvarter från Paseo de Gracia

  • Sovrum 2
  • Badrum 2
  • Boyta: 123m²

Kontakta Lucas Fox Barcelona idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Designad med bekväm och praktisk livsstil i åtanke, har denna eleganta lägenhet alla moderna bekvämligheter att matcha det tystaste läget i hjärtat av centrala Eixample

Denna charmiga lägenhet med 2 sovrum till salu i Eixample omfattar 123 m2 och har totalrenoverats.

Våningen består av två sovrum, två moderna badrum, ett litet kontor, fullt utrustat kök och vardagsrum med stor veranda. Dess tillbehör inkluderar höga välvda tegeltak med träbjälkar, rustika trägolv, fantastisk badrum och köksfinish, stora garderober och två balkonger som släpper in gott om dagsljus. Byggnaden ligger på en tyst sidopassage och har även hiss.

Fastigheten skulle vara perfekt för cityboende i hjärtat av centrum, ett stenkast från Paseo de Gracia och Rambla Catalunya, utan buller, i ostört läge!

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Egenskaper

  • Hiss
  • Hyrlicens

Distribution

Lägenheten består av två sovrum, två kompletta badrum, ett kontor, generöst kök, vardagsrum med en stor ljus veranda med massor av fönster som vetter mot en lugn innergård med grönområden.

Extras

- Toppläge i centrum på en tyst "sidopassage"

- Helt renoverad

- Trägolv

- Välvda tegeltak med träbjälkar

- Stor solig veranda

- Modernt kök och badrum

- Zonstyrd luftkonditionering/värme

- Två soliga balkonger

- Hiss

Läge

Eixample, vilket på katalanska betyder "utvidgning" är Barcelonas mest centralt belägna kvarter. Området präglas av dess gator utformade i ett rutnät, visionen av arkitekten Ildefons Cerda, som kombinerade behovet av trafikflödet med ljus och ventilation. Behoven hos de boende har också beaktas så att du kan hitta skolor, sjukhus och marknader vid nästan varje kvarter.

Art Nouveau och Modernista arkitektur dominerar området, särskilt av Antoni Gaudi vars verk La Sagrada Familia, Casa Batllo och La Pedrera som alla finns här. Det finns också många nya byggnader samt kontor, marknader, restauranger, hotell, biografer och internationella designbutiker. Detta är också det centrala affärsdistriktet i staden där man finner börsen och bankernas huvudkontor. Stadens fantastiska huvudgata Paseo de Gracia delar distriktet i "Vänstra Eixample" och "Högra Eixample" och övergår in i stadsdelen Gracia.

Mer fastigheter till salu i Eixample

LFS4665 €850,000

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile