LFS4180
€2,300,000 Lägenhet Till salu

Lyxfastighet till salu i Eixample, centrala Barcelona | 6 sovrum, underbar utsikt, 2 parkeringsplatser

  • Sovrum 6
  • Badrum 4
  • Boyta: 411m²

Kontakta Lucas Fox Barcelona idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Detta är en fantastisk möjlighet att förvärva en extremt rymlig översta våningen lägenhet i eftertraktat läge, inom gångavstånd från Paseo de Gracia.

Denna fantastiska lägenhet till salu i Eixample på totalt 411 m2 med stora ytor är perfekt för att skapa ett underbart familjehem. I våningen finns 5 stora sovrum och personal kvartal samt ett arbetsrum och bibliotek.

Byggnaden har en portvakt och inkluderar 2 parkeringsplatser, en sällsynthet i området.
Endast ett stenkast från Paseo de Gracia och Barcelonas vackra arkitektur. Fastigheten har en fantastisk utsikt både från bak- och framsida.

Egenskaper

  • Hiss
  • Privat garage
  • Förråd
  • Nära transportmedel
  • Parkering

Distribution

Lägenheten består av:

- En spektakulär entréhall

- Bibliotek

- Arbrtsrum

- Vardagsrum

- Matsal

- Kök och personal kvartal

- Gästbadrum

- Mastersvit

- 4 sovrum

- 1 stort badrum

Extras

- Eftertraktat läge i Eixample

- Fantastiska vyer

- Översta våningen

- Väl distribuerad med genomgående ljusflöde

- I gott skick

- Stora ytor

- 2 parkeringsplatser

- Personal kvartal

Läge

Oslagbart läge på Calle Roselló med Avenida Diagonal framför "La Casa de les Puntxes" ett stenkast från butiker, kaféer och restauranger samt Paseo de Gracia. Kollektivtrafik och T-bana är endast en minuts promenad.

Eixample & Gracia

Eixample, vilket på katalanska betyder "utvidgning" är Barcelonas mest centralt belägna kvarter. Området präglas av dess gator utformade i ett rutnät, visionen av arkitekten Ildefons Cerda, som kombinerade behovet av trafikflödet med ljus och ventilation. Behoven hos de boende har också beaktas så att du kan hitta skolor, sjukhus och marknader vid nästan vartannat kvarter. Art Nouveau och Modernista arkitektur dominerar området, särskilt av Antoni Gaudi vars verk La Sagrada Familia, Casa Batllo och La Pedrera som alla finns här. Det finns också många nya byggnader samt kontor, marknader, restauranger, hotell, biografer och internationella designbutiker. Detta är också det centrala affärsdistriktet i staden där man finner börsen och bankernas huvudkontor. Stadens fantastiska huvudgatan Paseo de Gracia delar distriktet i "Eixample Vänster" och "Eixample Höger" och övergår in i stadsdelen Gracia.

Gracia, tillsammans med angränsande St Gervasi och Sarria, är en av de små originella städer som införlivades när Barcelona växte på 1890-talet, mycket till bestörtningen av dess invånare. Än idag kräver delar av lokalbefolkningen självständighet för området.

Under Francos regeringstid, var Gracia epicentrum av revolten mot regimen och har fortfarande kvar sin politiska anda. Liksom de övriga äldre delarna av staden, genomkorsas Gracia av flera smala enkelriktade gator och vackra gamla torg - perfekt för att sitta ute och njuta av långa sommarkvällar. Gracia kännetecknas av sin något annorlunda och bohemiska anda, och har en massa läckra barer, restauranger, gallerier och lokala marknader utspridda i kvarteret och längs huvudgatan - Gran de Gracia.

Fastigheter & husjakt: Eixample är ett av Barcelonas mest attraktiva bostadsområden. Dess väldistribuerade och säkra gator, fantastiska arkitektur och central placering lockar köpare av alla nationaliteter och åldersgrupper. Gracia lägenheter brukar vara lite mindre men bevarar ofta originaldetaljer - inklusive takbjälkar, små balkonger mot gatorna och vackra mosaikgolv.

Transport: Eixample har utmärkta förbindelser och enkel tillgång till Barcelonas internationella flygplats.

Sevärdheter: Eixample domineras av Modernista byggnader inklusive Sagrada Famila, Casa Batllo, La Pedrera, Casa Amatller, Hospital de Santa Creu i de Sant Pau och Antoni Tapies Stiftelsen. Parc Güell, ett av Gaudis mest inspirerande verk ligger strax norr om Gracia.

Shopping: Eixample är Barcelonas främsta shoppingdistrikt med både designbutiker och populära kedjor. Du finner Chanel, Yves Saint Laurent och Burberry tillsammans med prisvärda butiker som Mango, Zara och Diesel längs Paseo de Gracia. Boulevard Rosa och L'Illa på Avenida Diagonal är trevliga köpcentra. Försök med Vinçon om du söker lite udda och annorlunda hushållsartiklar och möbler och besök gärna Mercat de La Concepció för fantastisk färsk frukt & grönt och katalanska delikatesser.

Barer & restauranger: Du kan njuta av några av de godaste tapas i stan på Ciudad Condal eller Cerveceria Catalana på Rambla Catalunya. Området har ett överflöd av härliga japanska restauranger som Miu eller Ginza. Om du letar efter ett större utbud av asiatisk mat, promenera upp till Gracia där du finner massor av indiska, kinesiska, libanesiska och olika etniska restauranger på Calle Verdi och Placa del Sol. Michelinguidens stjärnrestaurang El Racó d'en Freixa ligger också i Gracia.

Visa fler fastigheter till salu i Eixample

Energi Certifikat

Energi Certifikat E
LFS4180 €2,300,000

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile