LFS1277 Såld
€480,000 Lägenhet Såld

Designer 2-sovrumslägenhet till salu i Diagonal Mar i Barcelona, ​​med en parkeringsplats samt ett förråd

 • Sovrum 2
 • Badrum 1
 • Boyta: 63m²
 • Terrass 7m²

Kontakta Lucas Fox Barcelona idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Designlägenhet till salu i den exklusiva Illa del Bosc utvecklingen i Diagonal Mar. Privat terrass, gemensamt område med en pool, gym och tennisbanor. I priset ingår även en parkeringsplats och ett förråd.

Denna fantastiska lägenhet ligger i det exklusiva Illa del Bosc utvecklingen i Diagonal Mar.

Lägenheten i västläge är en perfekt bostad för ett par, som önskar att njuta av både stranden och stadslivet.

Fastigheten har renoverats av en inredningsarkitekt i New York-stil, med tegel- och betongväggar.

Lägenheten har för närvarande 2 sovrum, ett badrum, ett kök i öppen planlösning, ett vardagsrum/matsal och en terrass om 7 m².

I priset ingår en stor parkeringsplats samt ett förråd om 8 m².

Egenskaper

 • Swimming pool
 • Hiss
 • Renoverad
 • Terrass
 • Trädgård
 • Nära transportmedel
 • Parkering

Distribution

- Entréhall

- Rymligt dubbelrum som för närvarande har ett extra kontorsutrymme

- Enkelrum

- Badrum

- Vardagsrum

- Fullt utrustat kök i öppen planlösning med direkt tillgång till en terrass

- Parkeringsplats

- Förråd

Extras

- Designlägenhet

- 7 m² terrass

- Parkeringsplats

- Förråd

- Utsikt över park

- Gemensam trädgård och pool

Läge

Diagonal Mar är ett av Barcelonas mest eftertraktade bostadsområden, som ligger där Avenida Diagonal möter Medelhavet, vilket resulterar i ett av stans mest kosmopolitiska strandkvarter och ett av de mest populära områdena för internationella köpare att köpa fastighet i Barcelona. Ett antal 5-stjärniga hotell har uppförts i området under de senaste åren, samt flera restauranger och barer i och med den ökande lokala efterfrågan.

I trivsamma kvarter nära stranden ligger detta exklusiva välplanerade bostadsområde i Diagonal Mar. Utveckling består av Illa del Llac, Illa del Bosc, Illa del Llum och Illa del Mar. Här finns kommunala anläggningar som finns tillgängliga endast för de boende. Bland annat stora pooler, anlagda trädgårdar, idrottshallar, 24 timmars bevakning, och generösa underjordiska parkeringar.

Dessa fastigheter till salu i Diagonal Mar är några av stadens mest lyxiga och bekväma lägenheter att köpa. Dessa exklusiva egendomar i funktionell planlösning har glasväggar från golv till tak, generösa privata terrasser och fantastisk utsikt över Barcelona och Medelhavet. En stor fördel är att stranden och havet är endast några hundra meter bort. Bättre än så här kan det knappast bli att bo i attraktiva kvarter med närhet till allt!

Trots läget i utkanten av stadens centrum, garanterar det utmärkta tunnelbanesystemet att Paseo de Gracia nås på tio minuter. Det finns också mycket goda kommunikationer med olika busslinjer samt utmärkta förbindelser till ringleden. En effektiv spårvagnslinje går också från Diagonal Mar, längs Glories shoppingkomplex, och sedan ner till slutstationen i Vila Olimpica. Med bil finns det utmärkta förbindelser till Ronda Litoral och vidare till Barcelonas internationella flygplats. På grund av områdets pågående utveckling är Diagonal Mar fastigheter en mycket god långsiktig fastighetsinvestering.

Visa fler fastigheter till salu i Diagonal Mar

LFS1277 €480,000

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile