LFCDS391
Pris vid förfrågan Hus/Villa Till salu

Exklusiv 8-sovrums villa till salu i Sotogrande Alto, Andalusien, med enastående 360 graders panoramautsikt över havet och bergen

  • Sovrum 8
  • Badrum 7
  • Boyta: 962m²
  • Totalyta 8,800m²

Kontakta Lucas Fox Marbella idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Magnifik villa till salu i Sotogrande Alto, Andalusien, med 2 fristående gästlägenheter, stor trädgård, pool och underbar havsutsikt.

Byggd år 2007 och belägen på en 8800 m² tomt som gränsar ett skyddat naturreservat, ligger denna moderna designvilla magnifikt inbäddad i sin omgivning på högsta punkten i Sotogrande Alto, med enastående 360 graders panoramautsikt över havet och bergen.

Villans arkitektoniska utformning kretsar kring Feng Shui filosofin att leva i harmoni med sin omgivning och miljö.

Den svepande uppfarten leder dig upp till fastighetens stora glasentrédörr, som ramar in utsikten över bergen, och som öppnar upp mot entrén där du möts av en innergård och fontän varifrån panoramautsikt över havet kan avnjutas tillsammans med poolen. Familjekök och separat matsal, med sittplats för upp till 16 gäster, finner man i norra flygeln, tillsammans med personal kvartal och tvättstuga. Det viktigaste boytorna finner man i husets södra flygel.

Det täckta terrassområdet och centrala gården ansluter till bottenvåningsrummen, och fungerar också som sällskapsutrymmen utomhus under sommarmånaderna, och där man kan njuta av havsutsikten och poolen.

Designad runt familjeboende, ligger 3 av sovrummen med egna badrum, inklusive mastersviten med badrum, i södra flygeln på samma plan, tillsammans med ett lekrum för barnen som också skulle kunna bli ytterligare ett sovrum om så behövs. Mastersviten har ett otroligt badrum med en härlig uteplats för att kunna njuta av utomhusduschar.

På nedre våningsplan finns 2 fristående lägenheter för gäster som kan njuta av total avskildhet och lugn i sin egna privata omgivning. Varje lägenhet har 2 sovrum med badrum och sovplats för upp till 10 gäster, tillsammans med ett vardagsrum och kök. Lägenheterna har egna infarter och ingångar.

Ytterligare egenskaper inkluderar en bastu, jacuzzi och ett gym, ett garage för upp till 3 bilar och en stor trädgård och tomt.

Det finns också möjligheter att bygga ytterligare 1 000 m² på plats antingen på takterrasser eller som fristående byggnader inom de stora ägorna.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Bottenvåning:

- Entréhall

- Familjekök

- Matsal

- Personalsovrum

- Tvättstuga

- Vardagsrum

- 3 sovrum med tillhörande badrum

- Lekrum

- Utomhusdusch område för mastersviten

- Sommarterrasser för utomhusboende anslutna till vardagsrum

Nedre våning:

- 2 lägenheter, båda med 2 sovrum med egna badrum, ett vardagsrum och ett kök

- Bastu, jacuzzi och spa

- Garage

- Förråd

Taknivå:

- Takterrasser

Övriga områden:

- Terrasser: 152,08 m2

- Uteplatser: 393,63 m2

- Takterrass: 611,43 m2

- Pool: 115,00 m2

Extras

- 8 sovrum med badrum (inklusive personalrum)

- Centralvärme och luftkonditionering

- Golvvärme

- Feng Shui arkitektur i hela huset

- Central uteplats och fontän

- Panoramautsikt över havet

- Utomhuspool

- 2 fristående gästlägenheter

- Gym, bastu och jacuzzi

- Personal kvartal

- Takterrass och gårdar

- Integrerat B&O musiksystem

- Takterrasser

- Möjlighet att bygga ytterligare 1000 m² på tomten

Läge

Sotogrande ligger i San Roque, Cádiz och är den största privatägda bostadsområde i Andalusien, endast 25 km öster om Gibraltar. Hem till grandiosa villor med mogna trädgårdar, med fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden, Medelhavet, gröna fairways eller Gibraltarklippan och Marocko.

Området har 5 golfbanor inklusive Valderrama Golfklubb som är värd för European Tour Volvo Masters. Den har 6 världsberömda polofält, två tennis och Padelklubbar, en rugbyklubb, segelklubb, stall. En mycket populär småbåtshamn, magnifika stränder och en internationell skola.

Visa fler fastigheter till salu i Sotogrande

Energi Certifikat

Energi Certifikat D
LFCDS391 Pris vid förfrågan

Liknande fastigheter till salu i Costa del Sol

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile