LFCDS117
Pris vid förfrågan Hus/Villa Till salu

Elegant 9 sovrums villa med makalös panoramautsikt över La Zagaleta golfbanan, Gibraltar och ända till Nordafrika. Nybyggd till en mycket hög standard, har denna fastighet ett biorum, sällskapsrum, inomhuspool och två utomhuspooler

  • Sovrum 9
  • Badrum 11
  • Boyta: 2,000m²
  • Totalyta 4,484m²

Kontakta Lucas Fox Marbella idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Detta är en verkligt magnifik egendom i södra Spaniens mest exklusiva läge. En 2 000 m2 fastighet på en 4484 m2 tomt, med en inomhuspool, två utomhuspooler, välskötta trädgårdar, ett biorum, sällskapsrum, personal kvartal och mycket mer.

En pampig 9 sovrums villa i exklusivt läge i La Zagaleta Country Club.

Ingången i barockstil till denna storslagna villa är i norrläge med fantastisk utsikt över de gröna kullarna och tallskogarna.
En hall i öppen planlösning inbjuder till en mycket rymlig lounge med golv till tak fönster och makalös panoramautsikt över havet mot Gibraltarsundet och bergen i Nordafrika. Det finns också ytterligare två mottagningsrum, ett kök (som kan utformas efter dina önskemål) och ett rymligt, modernt sovrum med badrum.

Alla rum på denna våning har direkt tillgång till trädgården eller en skuggig terrass, som stöds av två stora romerska marmorkolonner. Längst ner i de anlagda trädgårdarna finns en stor infinitypool, med ett vattenfall som faller ner på en den andra infinitypoolen nedanför.

Den första våningen nås via en hiss och har fyra sovrum. Mastersviten är rymlig med svarta marmorgolv, har en underbar privat terrass med fantastisk utsikt, en generös klädkammare och ett kolsvart badrum med guldfinish. De samtliga tre andra rymliga sovrummen har egna badrum med klädkammare och privata terrasser.

I källaren till denna fantastiska villa finns allt du kan önska dig. Halvcirkulära skjutdörrar som öppnar upp till ett sällskapsrum med bar, och längre ner, mer halvcirkulära skjutdörrar som leder till biorummet (igen kan detta utformas efter dina önskemål). Mittemot biorummet finns en ångbastu, våtrum och omklädningsrum. Allt inför den magnifika inomhuspoolen med mörka trägolv och ett vattenfall i bakgrunden. Längre ner i korridoren finns en modern bodega, intill ett andra barområde med en nedsänkt sittgrupp, perfekt för avkoppling framför den andra infinitypoolen.

Denna våning har också ett stort, modernt sovrum med badrum med direkt tillgång till trädgården, personal kvartalen med ett vardagsrum, fullt utrustat kök och två sovrum. En tvättstuga och en toppmodernt 6-bilsgarage.

Denna fastighet har byggts till mycket hög standard och är höjden av lyx och elegans, som sitter på en av de bästa tomterna i La Zagaleta Country Club, som ståtar med enastående utsikt.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Hiss
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Denna magnifika fastighet består av:

En bottenvåningen med en rymlig lounge, två mottagningsrum, kök och ett sovrum med badrum.

Den första våningen har en mastersvit med privat terrass, klädkammare, badrum. Plus ytterligare 3 sovrum med egna badrum, klädkammare och privata terrasser.

Den nedre våningen har ett sällskapsrum, biorum, ångbad, våtrum, inomhuspool, bodega och lounge med bar, personalrum, två gästrum, tvättstuga och ett 6-bilsgarage.

Extras

Alla sovrum har badrum

Personal kvartal

Panoramautsikt över havet och bergen

24h säkerhet

CCTV övervakningskameror

6-bilsgarage

Underhållningsrum

Hemmabio

Hiss

Inomhuspool med vattenfall

Två utomhuspooler, ett med vattenfall

Lounge med bar

Bodega

Förråd

Anlagda trädgårdar

Läge

La Zagaleta Country Club är det exklusivaste området att bo i hela Sydeuropa. Mindre än 10 minuters bilresa till Marbella och bara 5 minuter till den lyxiga småbåtshamnen Puerto Banus, med designbutiker som Dolce & Gabbana, Jimmy Choo, Versace och Louis Vuitton för att nämna några.

Beläget på en historisk herrgårdsmiljö på nästan 900 hektar, där rådjur, vildsvin och vilt strövar fritt, erbjuder detta vackra område fantastisk utsikt över Medelhavet, Gibraltar sundet och så långt som bergen i Marocko, Nordafrika.

Invånarna i denna exklusiva oas kan också njuta av två privata golfbanor eller av ett ridcenter. Det finns också en helikopterplatta, tennisbanor och en 5000 m2 country club med restaurang, bar, pro shop sportaffär, pool och festlokal.
Trygghet och säkerhet är också av största vikt med två välbevakade portingångar, CCTV och 24h säkerhetspatruller.

LFCDS117 Pris vid förfrågan

Liknande fastigheter till salu i Costa del Sol

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile