LFCDS215
€3,400,000 Hus/Villa Till salu

Magnifik 6 sovrums villa i Miami-stil till salu i det mycket eftertraktade Guadalmina Baja området i Västra Marbella. Denna lyxvilla har några spektakulära tillbehör, inklusive en walk-in pool med vattenfall och palmö. Plus ett fantastiskt trädgårdsrum!

  • Sovrum 6
  • Badrum 6
  • Boyta: 916m²
  • Totalyta 2,022m²

Kontakta Lucas Fox Marbella idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Lyxvilla med 6 sovrum om 916m² belägen på en 2022m² tomt. Alla sovrum har eget badrum, de 3 på 1:a våningen har privata terrasser, och de andra tre finns på bottenvåningen. Det finns ett 3-bilsgarage, 'in' & 'ut uppfart och ett vackert poolområde.

Denna magnifika lyxvilla med 6 sovrum och Miami stil inflytande ligger inom promenadavstånd till stranden i vackra Guadalmina Baja, Västra Marbella.

Villan om 916 m2 ligger på en 2022 m2 tomt. Entrén med dubbel takhöjd leder till ett vardagsrum i öppen planlösning med öppen spis och matplats. Köket är toppmodernt med White Platinum bänkskivor och en central köksö. Bottenvåningen har också 3 rymliga sovrum, alla med egna badrum med inbyggda garderober.

Mastersviten hittas på första våningen, och har ett rymligt vardagsrum, badrum med oberoende ovalt badkar och dusch. Hans och hennes klädkammare och en härlig privat terrass om 114 m2. Också på första våningen finns ett arbetsrum, samt ytterligare två sovrum, båda med badrum, inbyggda garderober och privata terrasser.

"Trädgårdsrummet" är mycket inbjudande med sin - höga sluttande trätak & glasskjutdörrar, med utsikt över walk-in poolen, vattenfallet och palmön

Det finns även en tvättstuga och gym, ett 3-bilsgarage plus en uppfart med ytterligare parkeringsplatser och separata 'in' & 'utgångar". Allt detta inom gångavstånd till stranden, centrum och bara en 2 minuters bilresa till den exklusiva marinan Puerto Banus.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Fastigheten består av:

Bottenvåning

Entréhall med dubbel takhöjd – vardagsrum/matsal - vinter matsal & bar.
Öppna spisar - Personal kvartal
Trädgårdsrum - höga sluttande trätak & glasskjutdörrar.
Kök
Sovrum 1 (gästrum) med badrum och inbyggda garderober
Sovrum 2 & 3 med egna badrum med inbyggda garderober
Tvättstuga - Gym

1:a Våningen

Mastersvit - privat terrass om 114m2 - vardagsrum - badrum med badkar och dusch - hans & hennes klädkammare
Sovrum 5 - privat terrass - platsbyggda garderober - eget badrum
Sovrum 6 - privat terrass - eget badrum
Arbetsrum

 

Extras

6 Sovrum

Genomgående golvvärme

Alarmsystem

24h säkerhet

Öppen spis

Personal kvartal

3-bilsgarage

Walk-in pool

Trädgårdsrum

Strandläge

Läge

Guadalmina Baja ligger på strandsidan av motorvägen, mindre än 2 minuter från San Pedro och 5 minuter från Puerto Banus. Fastigheten ligger inom gångavstånd till kaféer, butiker och restauranger i Guadalmina liksom de underbara stränderna i Västra Marbella. Detta är ett populärt och välskött område, med CCTV övervakningskameror och 24h säkerhet.

LFCDS215 €3,400,000

Liknande fastigheter till salu i Costa del Sol

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile