LFCDS216 Såld
€1,999,000 Hus/Villa Såld

Lyxvilla med 6 sovrum till salu, endast 200 meter från stranden i ett privat bostadsområde i Bahia de Marbella, Östra Marbella. Denna fastighet har en skön blandning av modern och Andalusisk design, med en vacker pool, personalboende och havsutsikt.

  • Sovrum 6
  • Badrum 6
  • Boyta: 647m²
  • Totalyta 1,205m²

Kontakta Lucas Fox Marbella idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Denna strandnära 6-sovrums lyxvilla är en blandning av kontemporär och Andalusisk design. Här finns ett rymligt vardagsrum med öppen spis, 3 sovrum med havsutsikt, en innergård och fantastiska trädgårdar med pool. Rymlig parkering och nära till stränderna

Charmig lyxvilla med sex sovrum i det prestigefyllda området Bahia de Marbella, Marbella Öst. Med privat 24h säkerhet och mindre än 200 meter från den finaste sträckan av naturliga sandstränder vid kusten. Denna moderna villa har en innergård i Andalusisk stil med utsikt över poolen och i fantastiskt läge.

På bottenvåningen finner man ett stort vardagsrum med öppen spis, en matsal och ett fullt utrustat kök med central köksö och frukostbar.

Den första våningen har 3 sovrum, mastersvit med öppen spis, högt i tak med träbjälkar och privat terrass samt eget badrum med bubbelbadkar och dusch i våtrumsstil. Sovrum två och tre har platsbyggda garderober, egna badrum och delar på en gemensam terrass med underbar havsutsikt.

På nedre plan finns tre sovrum, alla med härligt ljusflöde, med inbyggda garderober och med egna moderna badrum. Sovrum 4 är mycket stort och rymligt och har en angränsande dörr till sovrum 5. På detta plan finns också en tvättstuga och kök, vilket gör denna våning perfekt för personalen.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Extras

Genomgående centralvärme

Innergård

Alarm

Mastersvit med öppen spis

Ett andra vardagsrum

Ett andra kök

Tvättstuga

Fullt utrustat kök

Sovrum med egna badrum

Privata terrasser

Pool

Havsutsikt

Privat bostadsområde med 24h bevakning

Läge

Bahia de Marbella är en fantastisk urbanisering i strandläge i Östra Marbella. Ett vackert och välskött, privat bostadsområde med 24 timmars bevakning längs en av kustens finaste stränder.

I mycket attraktivt läge, nära till Santa Clara och Rio Real golfbanorna, Marbella sjukhuset och det 5-stjärniga Los Monteros hotellet. Mindre än 5 minuter från La Canada köpcentrum, Marbella centrum, det 5-stjärniga Vincci hotellet, 5-stjärniga Don Carlos hotellet, de berömda klubbarna Nikki Beach och Estrella Del Mar Beach samt engelska, spanska och tyska skolor.

LFCDS216 €1,999,000

Liknande fastigheter till salu i Costa del Sol

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile