LFCDS166
€5,500,000 Hus/Villa Till salu

Otrolig modern villa belägen på första linjen mot stranden. I El Rosario, Marbella Öst

  • Sovrum 5
  • Badrum 5
  • Boyta: 768m²
  • Totalyta 1,000m²

Kontakta Lucas Fox Marbella idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Fantastisk modern villa med 5 sovrum, 5 badrum i första linjen vid stranden i El Rosario, Marbella Öst. Denna unika fastighet i söderläge med golv till tak fönster sitter på en 1000 m2 tomt.

Enastående modern villa till salu med 5 sovrum och 5 badrum i första linjen vid stranden i Östra Marbella. Denna unika fastighet i söderläge med golv till tak fönster släpper in mycket dagsljus och har spektakulär utsikt över havet och natur, ett måste ses!

Bottenvåningen har ett toppmodernt fullt utrustat kök med dubbla ugnar och ett frukostbord. Ett luftigt vardagsrum och angränsande matplats har utsikt över poolen. Här finns även ett gästrum med badrum som har tillgång till poolområdet med träaltan.

Den första våningen hyser ett stort kontor och mastersvit med panoramautsikt över havet, en privat terrass och ett badrum med dusch och nedsänkt jacuzzi.

Den andra våningen, liksom alla våningar, är också tillgänglig via en hiss. Den har ett stort kontor och rymligt sovrum med gott om dagsljus, ett badrum med dusch och jacuzzi plus en privat terrass i söderläge med fantastisk utsikt över bergen och havet.

I källaren finns två extra gästrum och ett badrum, allt detta med naturligt ljus. Samt ett stort garage med plats för 4 bilar och med tillräckligt med utrymme för ett gym.

Villans poolområde är rymligt, med träaltan med både skuggade och soliga områden. Ett fantastiskt läge ett stenkast från havet med skimrande sanddyner som omfamnar stranden. Fastigheten ligger nära skolor, affärer, gym, tennisbanor och sjukhus. Unik av sitt slag!

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Strand
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Bottenvåningen består av ett vardagsrum, matplats, ett fullt utrustat kök och gästrum.

Den första våningen har ett stort sovrum, kontor, badrum och terrass.

Den andra våningen har ett sovrum med eget badrum och privat terrass.

I källaren finns 2 gästrum och ett 4-bilsgarage.

Extras

Varm och kall luftkonditionering

Dubbelfönster

Underjordisk parkering

Lungt och ostört läge

Unik fastighet

Samtida stil

Jacuzzi

Sovrum med egna badrum

Privat pool

Inom gångavstånd till bekvämligheter

Panoramautsikt

Genomgående golvvärme

Biometriskt tillgångskontrollsystem

Läge

El Rosario ligger i Östra Marbella, endast 10 minuter från centrala Marbella. Här finns en av de finaste naturliga stränderna på Costa del Sol. Fastigheten ligger inom gångavstånd till alla bekvämligheter, inklusive, kaféer, barer, restauranger, butiker, gym, tennisbanor och golfbanor.

 

Fler fastigheter till salu i El Rosario

LFCDS166 €5,500,000

Liknande fastigheter till salu i Costa del Sol

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile