MRB3809
€795,000 Takvåning Till salu

Nybyggd Takvåning med 3 Sovrum med 162m² terrass till salu i Atalaya, Andalusien

  • Sovrum 3
  • Badrum 3
  • Boyta: 310m²
  • Terrass 162m²

Kontakta Lucas Fox Marbella idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Denna fastighet är del av Estepona Ny Bostadsutveckling. Helt Ny Bostadsutveckling i Estepona erbjudande femtio-sex 2 och 3-sovrums lägenheter och 2 och 3-sovrums vindsvåningar med spektakulära gemensamma trädgårdar 4 pooler, en paddle tennis bana och havsutsikt. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Helt Ny Bostadsutveckling i Estepona erbjudande femtio-sex 2 och 3-sovrums lägenheter och 2 och 3-sovrums vindsvåningar med spektakulära gemensamma trädgårdar 4 pooler, en paddle tennis bana och havsutsikt.

I hjärtat av Atalaya Alta, ett av Costa del Sols mest exklusiva områden, mellan Marbella och Estepona och bara minuter från stranden, vill vi presentera denna excellenta nya bostadsutveckling med lyx residens att köpa.


Bostadsutvecklingen erbjuder femtio-sex 2 och 3-sovrums lägenheter och 2 och 3-sovrums vindsvånigar med vass design, rymliga terrasser och ett soligt sädr till sydväst läge med panorama havsutsikt i många av fastigheterna samt parkering och förråds facilitieter i alla.

 
Med blick över antingen golf banab, havet eller den omringande landsbyggden, njuter dessa fastigheter av öppen plan kök och boende ytor och stora fönster för maximalt naturligt ljus.  De lyckligt lottade boende i detta komplex kan njuta av tillgången till de underbara gemensamma trädgårdarna, 4  pooler, paddle tennis bana och ett socialt område med en grill. Vidare kan ägarna åtnjuta speciella rabatter och privilegier på den lokala golf klubben.


Ett förträffligt tillfälle att införskaffa sig en lyx bostad på Costa del Sols senaste nya bostadsutveckling.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Balkong
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Luftkonditionering
  • Parkering

Läge

Denna nya bostadsutveckling är belägen i Estepona i området som kallas Atalaya Alta, nära Atalaya Golf och Country Club, 1 Km från den närmaste stranden, 10 minuter från Estepona och Puerto Banus och 15 minuter från Marbella Stad.


Detta området är berömt för den livskvalitet det ebjuder. Med vatten aktiviteter, golf cklubbar, restauranger i världs klass, ridning center och de underbara stränderna på Costa del Sol, är det ingen överraskning att många kändisar och de som har koll på ett bra läge bor här. 

MRB3809 €795,000

Liknande fastigheter till salu i Costa del Sol

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile