LFS5038 Reducerat pris
€306,000 Plot Till salu

Tomter på Maresme kusten endast 30 minuter från Barcelona. Stor investeringsmöjlighet!

  • Sovrum 0
  • Badrum 0
  • Totalyta 1,290m²

Kontakta Lucas Fox Maresme idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Unik möjlighet att bygga ditt drömhus i den lyxiga El Mirador utvecklingen, endast några minuter från stadens centrum, strand och golfbana

Dessa 25 tomter till salu i Maresme ligger i bostadsutveckling El Mirador intill Sant Andreu de Llavaneres centrum. Utvecklingen är omgiven av Montnegre-Corridor nationalpark. Belägen 45 km norr om Barcelona och bara några minuters bilresa från närmaste strand på Maresme-kusten.

Storleken på tomterna varierar från 1 157 m2 till 8 800 m2 vilket erbjuder möjligheten att bygga 380-800 m2 hus med garage och pool. Tomterna är anslutna till vatten-, el- och avloppsnätet. De flesta av tomterna har exceptionell havsutsikt.

Det är möjligt att köpa flera angränsande tomter för att garantera fullständig avskildhet.

Tomterna har snabb tillgång till alla nödvändigheter som Sant Andreu de Llavaneres har att erbjuda samt motorvägen. Det finns många aktiviteter i området, inklusive golf, segling, vandring och olika utomhusaktiviteter i närliggande naturparker.

Egenskaper

  • Utsikt över bergen
  • Havsutsikt
  • Trädgård

Extras

Eftertraktat läge i Sant Andreu de Llavaneres

Nära till stranden

45 minuter till Barcelona

Magnifik havsutsikt

Möjlighet att köpa flera tomter

Ansluten till till el- och vattennätet

Läge

Costa Maresme eller Barcelona Kusten ligger längs Medelhavskusten bara några kilometer norr om Barcelona stad. Maresme domänen upptar området mellan havet och bergen i Serralada Littoral. Kustens geografi präglas av långa sandstränder från vilka vackra skogsklädda kullar stiger från havet.

Maresmekusten är en av kärnorna i Penedes vinodlingsområde som också är känt för sin gastronomi med många utmärkta bodegor och restauranger. Turismen är en av de viktigaste lokala industrierna och här finns utmärkta sportfaciliteter, inklusive golfbanor, seglingsmarinor, ridning, promenad och vandringstråk samt andra utomhusaktiviteter i naturparkerna.

Det finns många vackra charmiga byar längs kusten och i bergen som El Masnou, Alella, Premia de Dalt, Vilassar de Dalt, Cabrils, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenc de Montalt och Caldes d'Estrac.

Det finns ett stort utbud av fastigheter till salu på Maresmekusten och Lucas Fox erbjuder ett förstklassigt urval av Costa Maresme fastigheter inklusive strandnära lägenheter, radhus, villor och traditionella gårdar s.k. Masias. Vi erbjuder även villor och byggtomter i exklusiva utvecklingar som t.ex. Can Teixido i Alella, Sant Beger i Teia, och Supermaresme i Sant Andreu de Llavaneres.

Maresmekusten har utmärkta väg och järnvägförbindelser till Barcelona. Det finns också ett bra utbud av lokala och internationella skolor som har bidragit till områdets växande popularitet bland internationella fastighetsköpare som letar efter en lugn och vacker plats nära Barcelona.

Visa fler fastigheter till salu i Maresme

LFS5038 €306,000

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile