LFS5025 Reducerat pris
€1,100,000 Hus/Villa Till salu

7-sovrums villa på Barcelonas kust | Stor tomt, pool, anlagd trädgård och garage

  • Sovrum 7
  • Badrum 4
  • Boyta: 468m²
  • Totalyta 2,090m²

Kontakta Lucas Fox Maresme idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Denna magnifika fastighet i behov av renovering ligger i ett eftertraktat område på Maresme kusten, med goda förbindelser till Barcelona centrum och Costa Brava

Detta praktfulla hus till salu i Maresme ligger i Rocaferrera urbaniseringen - ett eftertraktat bostadsområde nära byn Sant Andreu de Llavaneres.

Denna egendom om 468 m2 med sju sovrum ståtar med ett generöst och ljusrikt vardagsrum. Fastigheten behöver viss renovering.

Huset har byggts på en 2090 m2 anlagd tomt med en vacker gräsmatta, trädgård och pool. Det finns också en privat tennisbana med omklädningsrum och duschar.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Bottenvåning:

Hall - Kontor - Kök och frukostområde - Vardagsrum - Personalboende - Badrum

Första våningen:

7 sovrum - 3 badrum - Utkiksbalkong

Källarvåningen:

Vinkällare - Lekrum - Källare - WC - Duschar - Garage

Extras

- Eftertraktat bostadsområde på Maresme kusten bara 35 minuter från centrala Barcelona

- Pool

- Tennisbana

- Trädgård & gräsmatta

- Eldstad

- Källare

- Garage för fyra

Läge

Maresmekusten ligger längs Medelhavskusten bara några kilometer norr om Barcelona. Maresme domänen upptar området mellan havet och bergen i Serralada Littoral. Kustens geografi präglas av långa sandstränder från vilka vackra skogsklädda kullar stiger från havet.

Costa Maresme är en av kärnorna i Penedes vinodlingsområde som också är känt för sin gastronomi med många utmärkta bodegor och restauranger. Turismen är en av de viktigaste lokala industrierna och här finns utmärkta sportfaciliteter, inklusive golfbanor, seglingsmarinor, ridning, promenad och vandringstråk samt andra utomhusaktiviteter i naturparkerna.

Det finns många vackra charmiga byar längs kusten och i bergen som El Masnou, Alella, Premia de Dalt, Vilassar de Dalt, Cabrils, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenc de Montalt och Caldes d'Estrac.

Det finns ett stort utbud av fastigheter till salu i Costa Maresme och Lucas Fox erbjuder ett förstklassigt urval av Costa Maresme fastigheter inklusive strandnära lägenheter, radhus, villor och traditionella gårdar s.k. Masias. Vi erbjuder även villor och byggtomter i exklusiva utvecklingar som t.ex. Can Teixido i Alella, Sant Beger i Teia, och Supermaresme i Sant Andreu de Llavaneres.

Maresmekusten har utmärkta väg och järnvägförbindelser till Barcelona. Det finns också ett bra utbud av lokala och internationella skolor som har bidragit till områdets växande popularitet bland internationella fastighetsköpare som letar efter en lugn och vacker plats nära Barcelona.

Energi Certifikat

Energi Certifikat E
LFS5025 €1,100,000

Liknande fastigheter till salu i Sant Andreu de Llavaneres

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile