LFS4288
Pris vid förfrågan Hus/Villa Till salu

Vacker minnesmärkt Modernista fastighet i havsläge i Sant Pol de Mar byggd på 1900-talet med originaldetaljer och parkering.

  • Sovrum 6
  • Badrum 4
  • Boyta: 182m²
  • Totalyta 228m²

Kontakta Lucas Fox Maresme idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Denna enastående fastighet erbjuder fantastisk havsutsikt, 6 sovrum och underbara terrasser med utsikt över Medelhavet. Belägen på första raden vid strandpromenad i St Pol de Mar.

Denna magnifika modernistiska 6-sovrums fastighet till salu i Maresme ligger vid havet i den vackra staden St Pol de Mar. Fördelas på 3 våningar, med vacker havsutsikt.

Huset byggdes i början av 1900 och är i mycket gott skick. Det har renoverats och bevarat de ursprungliga spanska mosaikgolven, men med nya VVS och elinstallationer.

Fastigheten består av sex generösa sovrum, renoverat badrum, kök, vardagsrum/matsal, parkering för 1 bil och härliga spanska innergårdar och terrasser med utsikt över Medelhavet.

Egenskaper

  • Strand
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Bottenvåning: parkering och förråd för upp till 2 bilar.

Plan 1: Det finns en liten trapphus som tar dig till plan 1. Här har du en rymlig terrass om ca 20 m2. Entréhallen ger tillgång till vardagsrummet/matsalen, och erbjuder fantastisk havsutsikt. Till vänster om entrén har du köket med litet pentry. Intill köket finns ett dubbelrum och gästtoalett. Sovrummet har också inbyggd garderob.

Plan 2: Sovavdelningen bestående av ett enkelrum med inbyggda garderober och en liten dörr som tar dig till husets baksida (perfekt för personalen). Längre ner i korridoren finns tre dubbelrum med havsutsikt från balkongerna. Det finns också ytterligare två badrum. Alla sovrum har inbyggda garderober.

Plan 3: Mastersvit med badrum, 10 m2 terrass och tvättstuga.

Extras

- Oslagbart läge vid havet i St Pol de Mar

- Helrenoverad

- Minnesmärkt byggnad

- Superb havsutsikt

- Ljuvliga innergårdar och terrasser

- Tidstypiska genomgående mosaikgolv

- Serviceområde

- Parkering för 2 bilar

Läge

Staden Sant Pol de Mar ligger i Maresme regionen, endast 49 km från Barcelona stad. Det är strategiskt placerad längs havet och mycket nära till bergen, mellan Kataloniens två huvudstäder, Barcelona och Girona, som båda har egna flygplatser samt buss- och tågstationer.

I Sant Pol de Mar finner man Carmen Ruscalledas fantastiska restaurang Sant Pau som har 3 Michelin-stjärnor och segelklubben känd för sina jolleseglings tävlingar.

Visa fler fastigheter till salu i Maresme

LFS4288 Pris vid förfrågan

Liknande fastigheter till salu i Sant Pol de Mar

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile