LFP1106
Pris vid förfrågan Takvåning Till salu

Lyxig takvåning i ’O Palacio Mesquitela’, Santa Catarina, Lissabon | Renoverat 1600-tals palats med inhägnad trädgård i prestigefyllt stadsläge | Nära Barrio Alto, Santos, Chiado och São Bento

  • Sovrum 4
  • Badrum 5
  • Boyta: 199m²

Kontakta Lucas Fox Portugal idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Detta är en fantastisk 4-sovrums etagelägenhet belägen i hjärtat av historiska Lissabon. Med finish av högsta kvalitet, måste denna fastighet ses på plats!

Denna lyxiga etagetaklägenhet att köpa i centrala Lissabon har 4 sovrum och 5 badrum i ett nyligen renoverat 1600-tals palats i eftertraktat läge.

'O Palacio Mesquitela' är ett fantastisk ombyggt vackert gammalt palats som ursprungligen byggdes av D. Gonçalo de Sousa de Macedo, Portugals förre finansminister. Fantasifulla arkitekter har blandat gammalt och nytt och skapat exklusiva citybostäder som erbjuder stil och komfort i oslagbart läge.

Denna underbara takvåning erbjuder rymligt boende på två våningar med golv till tak fönster som låter naturligt ljus att strömma in i fastigheten, och skapar en härlig atmosfär med den eleganta, neutrala färgsättningen av blonda trägolv och vita väggar.

1-sovrumslägenheter, 2-sovrums och 3-sovrumslägenheter i loftstil finns också tillgängliga.

Denna exklusiva bostadsutveckling är omgiven av vackra kullerstensgator och traditionella byggnader och har en privat innergård som erbjuder en lugn oas i hjärtat av staden

Egenskaper

  • Trädgård
  • Nybyggd
  • Parkering

Distribution

Detta ljusa och soliga boende är distribuerat på första och andra våningen i denna historiska byggnad:

Entréhall med dörrar som leder till ett rymligt vardagsrum, stilrent kök, garderob och sovrums med inbyggda garderober och eget badrum.

Trappor från hallen leder upp till en avsats med dörrar till ytterligare tre sovrums alla med privat badrum och garderober.

Det finns privat parkering för tre bilar som tillhör fastigheten tillsammans med ett säkert förrådsutrymme.

Extras

- Oslagbart läge i den eftertraktade Santa Catarina stadsdelen

- Elegant inredning med högsta kvalitetsfinish

- Belägen i en historisk byggnad med originalfasad

- Fullt utrustat kök

- Badrum

- Luftkonditionering

- Massor av dagsljus

- Innergård

- Privat parkering för 3 bilar

- Säkert förråd

Läge

'O Palacio Mesquitela' ligger i den eftertraktade Santa Catarina stadsdelen i Lissabon nära till alla bekvämligheter i denna kosmopolitiska huvudstad.

Dess exceptionella läge är ett anmärkningsvärt inslag. Historiska kulturella områden som Barrio Alto, Santos, Chiado och São Bento ligger en kort promenad bort och ett stenkast från lägenheterna är den ikoniska nummer 28 spårvagnen som bekant korsar staden genom de stenlagda stämningsfulla gatorna från Prazeres till Graça.

Calçada do Combro är ett välkänt område i Lissabon för ett antal palatsliknande byggnader och den storslagna arkitekturen av svunna tider, medan Alto de Santa Catarina Belvedere erbjuder fantastisk utsikt över Tagus floden.

Visa fler fastigheter att köpa i Lissabon

LFP1106 Pris vid förfrågan

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile