Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Cullera

Sök bostäder nu

Cullera

Lucas Fox erbjuder ett underbart utbud av Cullera fastigheter till salu, inklusive et flertal magnifika herrgårdar och elegants kust villor med panorama havstutsikt.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Cullera

Utvalda fastigheter i Cullera

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Cullera

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Cullera fastigheter till salu, inklusive en selektion av magnifika kust villor med hänförande utsikt, chica vindsvåningar och herresäten.

Cullera är en vacker kust by belägen i Rebera Baixa området av Costa Blanca, 38km söder om Valencias stadskärna. Beläget nära mynningen på Júcar Floden, är Cullera känt för dess idylliska stränder med 1.5km vit sand och kristall klart vatten. Det historiska centrumet är vackert bevarat med moderna faciliteter för de många turister som besöker samhällets kust linje varje sommar.

Cullera är också känt för delikata lokala produkter och dess gastronomiska scen där paella valenciano utan tvivel härskar. Cullera är hem till Muntanya d'Or, som ligger 233m högt ovanför havet. Culleras dramatiska landskap domineras av Muntanya d'Or, med ett magnifikt 13oo tals fort och eremitage på dess topp.

Utsikten från fortet är hänförande och är definitivt värd den långa vandringen. Norr om Cullera markerar San Lorenzo lagunen den södra gränsen till Albufera Natur Park – hem till den största sjön i Spanien och en av de viktigaste våtmarks områdena i landet.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile