Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Godella / Rocafort

Sök bostäder nu

Godella / Rocafort

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Valencia fastigheter till salu i områdena Godella och Rocafort, inklusive byggnads tomter och imponerande fristående villor med högklassiga detaljer.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Godella

Utvalda fastigheter i Godella / Rocafort

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Godella / Rocafort

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Valencia fastigheter till salu i områdena Godella och Rocafort, inklusive lyx villor och land tomter att bygga ett dröm hus på. Fastigheter till salu i Godella och Rocafort erbjuder ett prestigefyllt läge med attraktiva gröna omgivningar bara ett stenkast från centrala Valencia och kusten.

Godella och Rocafort är två grann kommuner i Huerta Norte området av Valencia. Dessa byar har befolkningar på respektive 13,000 och 7,000 invånare och ligger båda ungefär 12km från centrala Valencia.

Både Godella och Rocafort erbjuder insikt i det lokala livet i Valencianska byar utan att gå miste om pulsen i den kosmopolitiska staden och närheten till Medelhavs kusten. Båda byarna har metro service till staden på minuter.

Paterna är en annan kommun belägen 5km nordväst om Valencia stad och är förbunden både med väg och metro. Paterna fastigheter njuter av underbara gröna omgivningar då området är hem till två stora parker Cañada Park och Alborgí Park.

Paterna har också intressanta historiska platser att besöka så som handgjorda grottor och stadens Moriska murar och försvars fort.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile