Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Eixample

Sök bostäder nu

Eixample

Lucas Fox erbjuder ett enastående utbud av Eixample fastigheter till salu och uthyrning, från exklusiva vindsvåningar till eftertraktade Modernista lägenheter med många original detaljer.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Eixample

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Eixample fastigheter till salu och uthyrning, från designer vindsvåningar till Modernista fastigheter med höga tak och original detaljer.

Eixample är Valencias mest eftersökta bostadsområde med området runt Gran Vía del Marqués del Turia som det mest eftertraktade. Det är beläget nära det historiska centrat, den viktigaste affärsgatan Calle Colón och trädgårdarna på den gamla flodbädden av Turia Floden. Området utgörs av tre kvarter: Gran Vía, El Pla del Remei och Ruzafa.

Det är också hem åt det vibrerande Cánovas området, berömda för att vara bästa platsen för att njuta av Valencias fantastiska nattliv med dess många restauranger, barer och klubbar.

Detta område av staden är stolt märkt av Modernista rörelsen och dess vida, trädkantade avenyer är hem åt många herresäten och monumentals byggnader av historiskt och arkitekt intresse.

Det erbjuder ett stort utbud av exklusiva affärer och restauranger så väl som mataffärer, skolor och många andra bekvämligheter.

Google map

Se andra representerade orter i Eixample.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Eixample.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

tel. (+34) 960 077 790
tel. (+34) 609 250 048
fax (+34) 933 041 848
valencia@lucasfox.com

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile