Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Playa de la Malvarrosa

Sök bostäder nu

Playa de la Malvarrosa

Lucas Fox erbjuder ett imponerande utbud av Playa de la Malvarrosa fastigheter till salu och uthyrning, från vackra våningar vid havet och villor med panorama havsutsikt till charmiga radhus.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Malvarrosa

Utvalda fastigheter i Playa de la Malvarrosa

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Playa de la Malvarrosa

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Playa de la Malvarrosa fastigheter till salu och uthyrning, inklusive lägehneter precis vid havet, radhus och villor med fantastisk havsutsikt.

Malvarrosa är en av de mest populära stränderna i Valencia både på dagen och på natten. På dagen säljer gatuförsäljarna sina varor medan folk flanerar längs den palm kantade promenaden och njuter av klarblått vatten och vita sandstränder.

På natten kommer de många barerna och restaurangerna till liv på Malvarrosa och området är speciellt omtyckt på somrarna av den yngre publiken.

Det ligger till öster om stadskärnan och denna urbana strand med fin gyllene sand, har bra parkerings möjligheter men kan också lätt nås med lokaltrafiken tack vare stadens utmärkta spårvagns nät som går ännu oftare under de varmare månaderna.

Playa de la Malvarrosa har både badvakter och erbjuder solstolar, sport aktiviteter så som en levandestrand volley boll klubb och många strandbarer.

Det har också många bekvämligheter som finns året om så som mataffärer, sjukvård, apotek, restauranger och butiker.

En av huvudattraktionerna är Paseo Marítimo med dess många restauranger och caféer. Nämnas ska också det imponerande Hotel Balneario Las Arenas, beläget vid vattenkanten, där du kan njuta av fantastiska faciliteter inklusive spa och skönhets centrum.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile