Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i El Pla del Real

Sök bostäder nu

El Pla del Real

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av El Pla del Real fastigheter till salu och uthyrning, från designer våningar till eleganta vindsvåningar och attraktiva hem, perfekt för familjer.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Pla del Real

Utvalda fastigheter i El Pla del Real

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i El Pla del Real

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av El Pla del Remei fastgheter till salu och uthyrning, inklusive enastående vindsvåningar belägna i unika Modernista byggnader, charmiga lägenheter, renoverings projekt och högklassiga familjehem.

Det finare El Pla del Remei är ett område inom Valencias Eixample i stadskärnan omgärdat av det populära områdena La Xerea och San Francesc i norr, Mestalia i öster, Gran Vía i söder och det trendiga Ruzafa området i väster.

El Pla del Remei är ett mycket eftertraktat område att bo i Valencia tack vare den praktiska närheten till många av stadens huvudattraktioner inklusive Stadshuset och Calle Colón, Valencias mest betydelsefulla shopping gata och den femte dyraste gatan i Spanien.

Det är ett vibrerande handels centrum, med många fantastiske varuhus (inklusive El Corte Inglés), butiker, barer, restauranger och intressanta platser Calle Colón går hela vågen till Turia, och förenas med stadens berömda flodbädd vid Plaza Porta de la Mar, där "Porta de la Mar" (dörren mot havet) sitter ovan på en gargantuan rondell. Det imponerande valvet byggdes som replica av originalet Puerta del Real (Den Kungliga Porten), som stod vid ingången till staden från Puente del Real, en av Valencias historiska broar.

Mercado de Colón är beläget i en majestätisk Modernista byggnad med en extremt imponerande fasad. Idag är marknaden hem åt ett utbud av caféers och barer, med en gourmet mat marknad på nedanvåningen och är en riktig hotspot för mat fantaster.

De boende i El Pla del Remei kan njuta av en bra livsstil, inklusive en vibrerande gastronomisk scen samt närheten till grönområden så som La Glorieta Trädgårdarna och Turia Trädgårdarna, ett landskap av gröna parker som sträcker sig genom stadskärnan i 9km.

Parken är en före detta flodbädd och det tar cirka 45 minuter att gå längs hela parken och det finns mycket blommor, cykel rutter, moderna sports faciliteter inklusive utomhus gym så väl som många mysiga picknic ställen. Parken är väldigt populär och omtyckt och ett älskat inslag i vardagslivet i Valencia.

El Pla del Remei har också ett utmärkt transport nätverk, med Colón metro station som är den andra mest använda i Valencia (linjerna 3 och 5).

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile