Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Extramurs

Sök bostäder nu

Extramurs

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Extramurs fastigheter till salu, inklusive både nybyggen och vackert renoverade lägenheter så väl som fastigheter som är ideala för spännande renoverings projekt.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Extramurs

Utvalda fastigheter i Extramurs

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Extramurs

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Extramurs fastigheter till salu, inklusive både nybyggen och vackert renoverade våningar så väl som fastigheter i behov av renovering.

Extramurs är ett distrikt mitt i centrala Valencia men precis utanför de gamla ringmurarna, till väster om det som är känt som Ciutat Vella (Gamla Stan).

Det utgörs av följande fyra områden: Arrancapins, Botànic, La Petxina och La Roqueta. Många av de finaste sevärdheterna i stadskärnan kan beskådas i Extramurs, så som Torres de Quart, de Botaniska Trädgårdarna och Estacio del Nord (tåg station).

Som man kan vänta sig av en så centralt belägen plats, erbjuder Extramurs ett stort utbud av barer, restauranger och affärer så väl som, praktiska metro förbindelser till andra delar av staden inklusive hamnen och stranden.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile