Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i La Xerea

Sök bostäder nu

La Xerea

Lucas Fox erbjuder ett unikt utbud av La Xerea fastigheter till salu och uthyrning, inklusive enastående, noggrant restaurerade historiska fastigheter, eftertraktade vindsvåningar och nutida designer lägenheter.

La Xerea Fastigheter

Utvalda fastigheter i La Xerea

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i La Xerea

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av La Xerea fastigheter till salu och uthyrning, inklusive spektakulära, restaurerade, historiska fastigheter, soliga vindsvåningar och nutida renoverade lägenheter.

La Xerea är beläget inom Cuitat Vella distriktet i Valencia, i hjärtat av staden och gränsar till Trinitat i Norr, Exposició i Öster, El Pla del Remei i Söder och La Seu kvarteret i Väster.

Upp till 1400 talet var La Xerea beläget utanför murarna till den Arabiska staden och blev en del av Valencia först år 1356, i och med att man byggde nya stadsmurar som innefattar ett mycket större område.

Idag är La Xerea ett viktigt ekonomiskt område i staden Valencia, det ör hem till stadens börs och Huvudkontoret för Ekonomi och Finans Ministeriet. Området är berömt för sitt vackra utbud av majestätiska herresäten och vida, pittoreska avenyer. Det är hem till många historiska kyrkor inklusive St Stephen's och San Juan del Hospital som från början var en medeltida moské.

La Xerea är också hem till det Nationella Keramiska Museet vilket ligger i ett Rokoko Palats som kallas Valencias Versailles med dess utsökta fasad och underbara ingång.

La Xerea gränsar till de vackra Turia Trädgårdarna, ett landskap av gröna parker som sträcker sig genom stadskärnan i 9km. Parken skapades i den upptorkade flodbanken av den tidigare (och mycket översvämnings drabbade) Turia floden, som leddes runt om staden istället år 1957. Det tar cirka 45 minuter att gå längs hela parken och det finns mycket blommor, cykel rutter, moderna sports faciliteter inklusive utomhus gym så väl som många mysiga picknic ställen. Parken är väldigt populär och omtyckt och ett älskat inslag i vardagslivet i Valencia.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile