Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i El Mercat

Sök bostäder nu

El Mercat

Lucas Fox erbjuder ett enastående utbud av El Mercat fastigheter till salu, inklusive ultra moderna vindsvåningar,vackert renoverade bostäder i Modernista byggnader och spännande historiska renoverings projekt.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i El Mercat

Utvalda fastigheter i El Mercat

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i El Mercat

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av El Mercat fastigheter till salu, inklusive nutida vindsvåningar, enastående renoverade lägenheter i spektakulära Modernista byggnader och spännande historiska fastigheter som utgör ideala renoverings projekt.

Ett av de mest livliga kvarteren in Ciutat Vella, är El Mercat hem till Valencias Mercat Central, en unik, övertäckt marknad som förblivit en viktig del av vardagslivet i staden. Belägen i en underbar Modernista byggnad, sträcker sig denna magnifika marknad på 8,160m² och kan skryta med ett enastående utbud av lokala produkter. Den spektakulära järn och glas strukturen har funnits sedan 1914, och är en riktig sevärdhet.

Marknaden är en fantastisk plats att njuta av unika, lokala delikatesser medan man tittar på folk och tar det lugnt.

Mercat Central kan glädja sig åt 400 handlare och är den största marknaden i sitt slag i Europa. Intressant nog var den också den första i världen att använda dator teknik med försäljningen och att erbjuda hemkörning. Att man snabbt varit villig att ta emot förändringar har säkrat Mercat Central som en viktig ekonomisk knutpunkt i Valencia, som lockar ett stort antal besökare varje år.

I närheten kan man fortfarande se rester av den ursprungliga stadsmuren med många in och utgångar som brukade användas av handlare när de besökte och lämnade staden. Mercat kvarteret är också hem till den gamla silkes börsen och UNESCO Världs arv, La Llotja de la Seda, som är en av stadens mest populära historiska sevärdheter.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile