Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Goya

Sök bostäder nu

Goya

Lucas Fox erbjuder ett bra utbud av Goya fastigheter till salu och uthyrning, inklusive enastående loft and unika, designer fastigheter.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Goya

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Goya fastigheter till salu och uthyrning, inklusive stiliga designer våningar och enastående investerings möjligheter. Fastigheter till salu och uthyrning i Goya är belägna väldigt nära den spektakulära Retiro Parken, 118 hektar grön område i hjärtat av staden. Goya kvarteret har ett priviligierat läge i det chica Salamanca distriktet i Madrid, på östra sidan av staden.

Plaza de Manuel Becerra i det nord östra hörnet av kvarteret är ett livligt torg där man finner många barer och caféer. Sport och musik fans kan ta nytta av Barclaycard Centre som är scen för friidrotts tävlingar samt basketboll och handbolls matcher.

Arenan används också för musik konserter med plats för en publik på över 15,000. Artister som uppträtt här inkluderar Muse, Malú och Il Divo. Calle de Alcalá, som går igenom kvarteret, är kantat av barer, restauranger and shop..

Ett annat ställe för toppen shopping är Calle de Goya, hör hittar du det stora El Corte Inglés varuhuset. För underhållning erbjuder Nuevo Teatro Alcalá ett utbud av föreställningar inklusive välkända musikaler, pjäser och konserter.

Området har perfekt lokal förbindelser med metro stationerna, Príncipe de Vergara, Goya, O'Donnell och Manuel Becerra, och av ett bra buss nätverk.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile