Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Universidad

Sök bostäder nu

Universidad

Lucas Fox erbjuder ett attraktivt utbud av Universidad fastigheter till salu och uthyrning, inklusive både spännande renoverings project och vackert renoverade våningar.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Universidad

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett lockande utbud av Universidad fastigheter till salu och uthyrning, inklusive både spännande renoverings projekt och enastående lyx våningar som man kan flytta in i direkt. Att köpa Universidad fastigheter är en säker investering eftersom fastigheter till salu i detta området erbjuder utmärkt uthyrningsvärde. Dessutom innebär dess centrala läge att det är attraktivt och praktiskt både för besökare och de som bor och arbetar i den Spanska huvudstaden.

Universidad är ett område av centrala Madrid som tillsammans med det trendiga området Malasaña, först var känt som "Barrio de Maravillas". Njut av det pulserande nattlivet i Universidad området som lockar universitets studenter och utländska turister året om. Det är ett helt unikt område och har ofta liknats vid Londons Camden Town för dess alternativa miljö.

Detta område står också ut för sitt stora och rika utbud av olika kulturella evenemang som står till buds året runt. På Conde Duque kultur centrum kan man se pjäser, utställningar och dans föreställningar och på sommaren förvandlas huvud torget till en scen för magiska konserter som man inte får missa. Detta kvarter erbjuder helt klart något av det bösta i väg av underhållning som finns att finna i Madrid, så väl som många trendiga affärer, restauranger och barer.

Universidad är speciellt bra förbundet med resten av staden via flera metro stationer och ett utmärkt buss nätverk.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile