Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Palacio

Sök bostäder nu

Palacio

Lucas Fox erbjuder ett charmigt utbud av Palacio fastigheter till salu och uthyrning, inklusive moderna, stiliga våningar och lyxiga vindsvåningar.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Palacio

Utvalda fastigheter i Palacio

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Palacio

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett lockande utbud av Palacio fastigheter till salu och uthyrning, inklusive moderna, duplex våningar och spektakulära loft, samtliga belägna inom gångavstånd till stadens främsta attraktioner och sevärdheter.

Palacio området är beläget i hjärtat av staden och är fullt av historiska byggnader som dateras bakåt till imperiala epoker då staden härskades av ätten Hamburg.

Detta priviligierade område är hem till många nämnvärda byggnader inklusive Teatro Real, där många operor, baletter och andra föreställningar anordnas under året och det Kungliga Palatset, det officiella kungliga residenset ligger också här. En annan slående byggnad, både på in och utsidan är Almudena Katedralen som ligger i hjärtat av området.

De spektakulära trädgårdarna Campo del Moro, är på 20 hektar land, och utgör ett underbart grönområde, långt ifrån huvudstadens centrum med buller och liv, och floden Manzanares gränsar till området.

När du känner för att vara en i mängden erbjuder Palacios många barer och restauranger en vibrerande atmosfär som ändå är säker och familjevänlig. Området är väl förbundet med resten av staden via många transportförbindelser.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile