Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Jerónimos

Sök bostäder nu

Jerónimos

Lucas Fox erbjuder ett imponerande utbud av Jerónimos fastigheter till salu och uthyrning, inklusive stiliga designer våningar belägna ett centralt bostadsområde.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Jerónimos

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Jerónimos fastigheter till salu och uthyrning, inklusive stiliga lägenheter idealt placerade för att njuta av de grönområden som Jerónimos har att erbjuda.

Inom det attraktiva Retiro distriktet finner ni Jerónimos kvarteret. Den berömda Paseo del Prado utgör dess gräns i väster, den lika berömda Paseo de la Reina Cristina stänger av det i söder, Calle de Alcalá i norr och Avenida de Menéndes Pelayo i öster.

Inom detta åtråvärda kvarter finner man den underbara Retiro Park med dess oändliga stigar, träd och vatten spel. Parken har aktiviteter för alla åldrar, inklusive många lekplatser för barnen och träningsområden. Det är en riktig juvel i hjärtat av Madrid, och erbjuder ett välkommet avbrott från stadsvimlet. Granne till området i väster ligger Paseo del Prado som är hem till Prado Museum som ställer ut berömd konst inklusive målningar av Rafael och El Greco.

De Kungliga Botaniska Trädgårdarna ligger också i detta kvarter, åtta hektar mark med tusentals variationer av träd och växter. Andra nämnvärda sevärdheter och landmärken i detta kvarter inkluderar Puerta de Alcalá, den vackra Cibeles fontänen på torget med samma namn och den attraktiva statyn av Neptunus, också på torget med samma namn.

Förutom att vara ett väldigt rent, grönt område med ett enormt kulturellt utbud är Jerónimos bra förbundet med lokaltrafiken, med buss och metro stationerna Retiro, Banco de España, Ibiza och Atocha tågstationen. Jerónimos är den perfekta platsen för den som söker stora grönområden i hjärtat av staden.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile