Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Prosperidad

Sök bostäder nu

Prosperidad

Lucas Fox erbjuder ett bra utbud av Prosperidad fastigheter till salu inklusive superba, rymliga våningar med mycket naturligt ljus,idealt belägna nära stadens centrum

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Prosperidad

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Prosperidad fastigheter till salu inklusive ljusa rymliga våningar och vackra familjehus. Idealt beläget för att utnyttja det mesta som Madrid har att erbjuda, hör Prosperidad till distriktet Chamartín i nordöstra Madrid. Området är hem till Félix Rodríguez Park, så kallat efter den berömde Spanska naturalisten och är ett perfekt ställe att ta en promenad i och fly lite från stads bullret.

Huvustråket Calle Lopez de Hoyos, erbjuder ett stort bud av affärer och tjänster så att var du än vänder dig är du aldrig långt från ditt eget hem. För resande erbjuder 5 stjärniga Hotel América av Silken lyx bostäder. Det är verkligen höjden av design och den mångfärgade fasaden gör den till ett unikt verk av arkitektur och ett riktigt samtalsämne. Njut av en god kaffe eller lite lunch på ett av de många caffeer och restauranger i området eller bege dig till närliggande områden så som Ciudad Jardín, där du kan roas av National Music Auditorium som ligger lätt tillgängligt till fots.

Prosperidad är verkligen som skapat för att njuta av livet till fullo i den Spanska huvudstaden. Så som med allt annat i staden Madrid, är Prosperidad bra servat med metro och buss rutter så att det är enkelt att resa tillsamtliga hörn av staden. Dessutom ger motorvägen M-30 bra förbindelser till området med bil.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile