Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Chamartín

Sök bostäder nu

Chamartín

Lucas Fox erbjuder ett excellent utbud av Chamartín fastigheter till salu och uthyrning, inklusive moderna våningar, lugna familjehus och fastigheter med spektakulära stads vyer.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Chamartín

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av moderna stiliga Chamartín fastigheter till salu och uthyrning. Fastigheter till salu i Charmartín erbjuder ofta topp klass utrusning inklusive pooler, bastu och gym, vilka står för den ultimata vardagslivs lyxen. Området erbjuder också excellenta transportförbindelser och ligger bara en resa med tunnelbana iväg från den Spanska huvudstadens centrum.

Chamartín är ett större kommuns distrikt i staden Madrid och innefattar områdena Ciudad Jardín, El Viso, Hispanoamérica, Nueva España och Prosperidad. Tack vare dess närhet till stadskärnan kan man hitta många av Spaniens mest viktiga förtetag som har huvudkontor i Chamartín, vilket gör det till en affärsverksamhets knutpunkt.

Santiago Bernabéu Stadium, hem åt fotbollslaget Real Madrid, är beläget i Chamartín, och många fastigheter erbjuder till och med utsikt över denna världskända stadium. Porten till Europa är ett annat av Chamartíns betydelsefulla landmärken, tvilling torn som lutar mot varandra i 15 graders vinkel och reser sig 114m över marken, ett verkligt imponerande arkitektur verk.

Det finns många utmärkta internationella skolor och gymnasium i området. King's College till exempel, har sitt dagis i Chamartín, vilket ger barn från 3 till 6 en utmärkt internationell skolning.

Charmartín station, en av Spaniens huvudtstationer, har service med både inrikes och internationella rutter. Höghastighetståg gör en helgresa till Paris problemfri och många tåg stannar också i andra större städer inklusive Bordeaux och Burgos.

Google map

Se andra representerade orter i Chamartín.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Chamartín.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Madrid

Calle Bárbara de Braganza 8

28004 Madrid
Spanien

tel. (+34) 912 900 182
tel. (+34) 647 199 117
madrid@lucasfox.com

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile