Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Las Rozas

Sök bostäder nu

Las Rozas

Lucas Fox erbjuder ett utmärkt utbud av Las Rozas fastigheter till salu, från vackra familjehem till exceptionella ultra-moderna villor med privat pool och många fina ute områden.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Las Rozas

Utvalda fastigheter i Las Rozas

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Las Rozas

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjudet ett selektivt utbud av Las Rozas fastigheter till salu, inklusive vackra familjehem med privat pool och enastående moderna villor. Las Rozas är en stor by inom kommunen Madrid, belägen runt 20km nordväst om huvudstaden.

Det före detta lantliga småstaden är nu ett prestigefyllt område med bra tåg och bil förbindelser till centrala Madrid. Det finns tre tåg stationer som tar pendlare till stadskärnan och ytterområdena, inklusive tåg som går regelbundet till Atocha och Chamberí stationerna.

Det finns en livlig agenda full av kultur och sports evenemang inklusive en årlig karneval, musik festivaler och kulinariska belägenheter under hela året som hela befolkningen blir involverade i. Dessutom är Joaquín Rodrigo Auditorium ett fantastiskt centrum med dansskolor, bibliotek och utställningar. Det finns många sätt att njuta av fritiden på i Las Rozas.

Designer outlet centrum 'Las Rozas village' erbjuder shoppare toppen namn så som Hugo Boss, Versace och Barbour till lockande, reducerade priser. För familjeunderhållning bege er till Heron City, ett stort komplex med biograf, litet tivoli för barn och många restauranger.

Fastigheter till salu i Las Rozas erbjuder möjligheten att bo i ett område med bra förbindelser och mycket att erbjuda hela familjen, bara en kort tågresa från Madrids stadskärna.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile