Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i San Juan

Sök bostäder nu

San Juan

Lucas Fox Fastigheter i San Juan, Ibiza

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i San Juan

Utvalda fastigheter i San Juan

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i San Juan

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox specialiserar sig på fastigheter till salu och för uthyrning i San Juan.

Vi erbjuder personlig service och hjälper ägare att sälja sina Ibiza objekt till nationella och internationella kunder. Lucas Fox erbjuder ett brett utbud av egendomar och fastigheter till salu i Ibiza.

Med ett fantastiskt urval av lägenheter, takvåningar, hus, villor, herrgårdar och tomter för försäljning i de närliggande områdena Ibiza Town, Ibiza Stad, San Antonio, San Jose, Santa Eulalia och Santa Gertrudis, kan vi hjälpa dig att hitta exakt vad du söker.

I den charmiga byn San Juan med sina slingrande gator och traditionella 1700-tals kyrka, har vi rymliga hus och villor till salu, lyxlägenheter och takvåningar att köpa och herrgårdar och golfvillor till salu.

Ibiza är en av de mest eftertraktade platser i Europa att köpa fastighet med sitt härliga Medelhavsklimat och exklusiva livsstil, vilket gör det till ett perfekt val för ett andra hem, hyresinvestering eller permanent boende. Ibiza fastigheter är fortfarande fantastiska långsiktiga fastighetsinvesteringar.

Vänligen kontakta våra mäklare för mer information om våra exklusiva Ibiza fastigheter att köpa, sälja eller att hyra.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile