Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Sa Riera / Sa Tuna

Sök bostäder nu

Sa Riera / Sa Tuna

Lucas Fox erbjuder ett exceptionellt utbud av Sa Riera och Sa Tuna fastigheter till salu, sträckande sig från enastående herrgårdar till Costa Brava fastigheter vid havet till byggnads tomter med spektakulär havsutsikt.

Lucas Fox Costa Brava
Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Sa Riera

Utvalda fastigheter i Sa Riera / Sa Tuna

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Sa Riera / Sa Tuna

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Costa Brava fastigheter till salu i Sa Riera och Sa Tuna inklusive lyx villor, gods precis vid havet samt moderna radhus med spektakulär havsutsikt. Bukterna Sa Riera och Sa Tuna är belägna i ett av de vackraste, mest orörda områdena längs Costa Bravas kuststräcka, nära staden Begur med allt man kan önska i närområdet så som golf banor och restauranger.

Sa Riera har en stor fin korning sandstrand med underbar utsikt mot Medes Öarna, ett populärt område för dykning. Bukten binds samman med den berömda Costa Brava kustpromenads stigen (Camí de Ronda) till Illa Roja stranden och Playa de Pals. Sa Tuna ligger några kilometer mer söderut och nås via den charmiga gamla kustvägen och ligger bredvid den vackra bukten Aiguafreda.

Sa Tuna är en av Costa Bravas mest välkända bukter, ett vackert bevarat före detta fiskesamhälle fullt av charm och naturlig skönhet. Bukten erbjuder en liten småstens strand, attraktiva fiskestugor och en handfull utmärkta fisk och skaldjurs restauranger. Barcelona ligger bara 130km iväg och den historiska staden Girona och dess internationella flygplats endast 45km bort.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile