Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Alicante

Sök bostäder nu

Alicante

Lyx fastigheter till salu eller att hyra i Alicante, Spain

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Alicante

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett förstklassigt utbud av Alicante fastigheter till salu från lantliga herresäten till stora villor med privata trädgårdar och pooler.


Alicante är en av tre provinser i den självständiga regionen Valencia.


Det spektakulära Santa Bárbara slottet sitter högst upp på berget Benacantil och är en av stadens främsta sevärdheter, så är också den träd kantade promenaden, Explanada de España. Den pittoreska gamla stadsdelen, Barrio de la Santa Cruz, belägen på sluttningen upp till slottet, är ett charmigt ställe att strosa på med dess vackra små hus smyckade med flaggor och blommor, de fångar verkligen den soliga livliga stämningen i Alicante. Dussintalet museum, gallerier och årliga festivaler erbjuder ett gränslöst kulturellt utbud. El Palmeral Park är ett av innevånarnas favorit platser för att ha picknick på och koppla av.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile