Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i El Putxet

Sök bostäder nu

El Putxet

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av El Putxet fastigheter till salu, inklusive vackert renoverade våningar.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i El Putxet

Utvalda fastigheter i El Putxet

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i El Putxet

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett utbud av El Putxet fastigheter till salu, vilka utgör ett bra tillfälle för en utmärkt långsiktig investering på grund av den stabila nyare konstruktionen på byggena, den större storleken på genomsnittsvåningarna och de underbara vyerna som fastigheterna i detta område erbjuder.

Det lugna bostadsområdet El Putxet är beläget i Barcelonas prestigefyllda Zona Alta och ligger på gångavstånd till det vibrerande Gràcia distriktet. Det finns många internationella skolor i närområdet och kvarteret har bra transport möjligheter med buss, tåg och tunnelbana.

Området erbjuder många bra lokala affärer även om grannkvarteret Gràcia har mer extensiva möjligheter till shopping. El Putxet fastigheter till salu är generellt nyare byggnader men de kan vara i behov av kosmetiska renoveringar för att passa nutida standard.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile